Ξέσπασε η Κατερίνα Κανούργιου: “Γράφουν ότι είμαι με πρώην της Ηλιάκη”

Σε ένα ξέσπασμα για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή προχώρησε σήμερα μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια, με αφορμή της δηλώσεις της Ελεωνόρας Ζουγανέλη η οποία απάντησε στις φήμες που ήθελαν τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου να περνά κρίση, μίλησε για τα ψευδή δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την ίδια διαβάζοντας μερικούς μόνο τίτλους.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε και στον νέο σύντροφο που της χρεώνουν για τον οποίο γράφεται ότι είναι πρώην της Μαρίας Ηλιάκη, κάτι που η ίδια χαρακτήρισε “αθλιότητα” και ζήτησε από όλους να δείξουν λίγο σεβασμό κυρίως για τις οικογένειες αυτών των προσώπων.

Θέλω να πω, ότι η αθλιότητα πολλών… Και τώρα πάλι είμαι σε κάτι άθλιες φωτογραφίες με έναν υποτίθεται νέο σύντροφο. Λίγο υπάρχει και ένα όριο. Όχι για μένα προσωπικά αλλά για την οικογένειά μου και τον άλλο άνθρωπο.

Δηλαδή τώρα, είναι ένα παιδί που… Δε γράφουν ούτε το όνομά του, δεν αναφέρουν τίποτα για εκείνον αλλά λένε ότι είναι πρώην της Ηλιάκη. Η Ηλιάκη η οποία έχει οικογένεια, έχει παιδί. Πόση αθλιότητα και χυδαιότητα σε όλο αυτό; Χωρίς να πάρουν να ρωτήσουν τι συμβαίνει, αν ισχύει κάτι ή όχι. Όλα έχουν ένα όριο.

Με αφορμή λοιπόν αυτό, θέλω να πω ότι περνά ο άλλος από ένα περίπτερο και στεναχωριέται, και εγώ και το άλλο το παιδί και η κοπέλα που έχει την οικογένειά της. Δε σέβονται τίποτα. Παρακαλώ λοιπόν πάρα πολύ – εμένα δε με νοιάζει για μένα πείτε – αλλά τα βλέπει η οικογένειά μου, τα βλέπει η άλλη η κοπέλα που έχει το παιδάκι και την οικογένειά της, τα βλέπει το άλλο το παιδί που έχει μια οικογένεια από πίσω.  Αν έχω κάτι στη ζωή μου θα βγω να το πω εγώ η ίδια» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.