Ανάδρομη Αφροδίτη μέχρι τον Σεπτέμβριο: Ποια ζώδια θα επηρεαστούν

980

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της ανέμελης περιπέτειας – στη διάρκειά του προτιμάμε σχέσεις χωρίς πολλές δεσμεύσεις και αφήνουμε τα πάντα να κυλούν όπως έρχοννται – αλλά φέτος, η ουράνια πρόβλεψη δεν είναι τόσο εύκολη και αέρινη. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, θα είναι ανάδρομη στον Λέοντα από τις 22 Ιουλίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου, ανατρέποντας το πεδίο των σχέσεων και εμπνέοντας μεγαλύτερα ερωτήματα σχετικά με το τι εκτιμούμε και πώς θα θέλαμε να μας εκτιμούν οι άλλοι.

Αυτό που κάνει την ανάδρομη Αφροδίτη (κάτι το οποίο συμβαίνει μόνο κάθε 18 μήνες) ιδιαίτερα σημαντική είναι το γεγονός ότι η Αφροδίτη κυβερνά τον τομέα των σχέσεων. Έτσι, θα περιμένουμε σίγουρα πολλά δράματα, εντάσεις και πολύ ερωτισμό, ενώ πρόκειται για μια περίοδο αναθεώρησης, αναφορικά με τις συνεργασίες γενικά και τον τρόπο με τον οποίο ενεργούμε μέσα σε αυτές.

Ποια ζώδια επηρεάζονται, όμως, περισσότερο;

Ταύρος
Ως κυβερνήτης – πλανήτης αυτού του ζωδίου η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης επηρεάζει κατά πολύ τους Ταύρους. Περνώντας στον 4ο οίκο των συναισθηματικών, οικογενειακά θέματα σάς προβληματίζουν και ανασφάλειες γύρω από την αγάπη έρχονται στο φως. Αυτή η περίοδος είναι μια ευκαιρία να σκεφτείτε και να διεκδικήσετε το είδος της αγάπης και της οικειότητας που θέλετε να καλλιεργήσετε, ενώ μπορείτε εύκολα να κανονίσετε μία μετακόμιση ή να κάνετε αλλαγές στο σπίτι που θα ανανεώσουν τον χώρο σας.

Λέων
Αυτή η ανάδρομη πορεία βρίσκεται στο ζώδιό σας, δηλαδή στον πρώτο οίκο της ταυτότητας και του εαυτού σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να επηρεάσει οποιοδήποτε στοιχείο του τρόπου με τον οποίο παρουσιάζετε τον εαυτό σας στον κόσμο και θα νιώθετε αμήχανα για το πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Η ανάγκη για ανανέωση θα είναι έντονη, αν και είναι καλύτερο να μην προβείτε σε δραστικές αλλαγές μόνο και μόνο επειδή αμφιβάλλετε για την εμφάνισή σας. Σίγουρα, είναι η κατάλληλη περίοδος για να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζετε την εικόνα και το όνομά σας και πώς αυτά προβάλλονται στον κόσμο, ενώ η δυναμική των σχέσεών σας και τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν, επίσης.

Σκορπιός
Με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον 10ο οίκο, αυτόν της καριέρας σας, μπορεί να πιεστείτε και να εξετάσετε το κατά πόσο οι άλλοι βλέπουν και εκτιμούν τις δυνατότητές σας στον επαγγελματικό χώρο, αλλά κατά πόσο η δημόσια εικόνα σας έχει κερδίσει το σεβασμό που επιθυμείτε. Είναι μια καλή στιγμή για να σχεδιάσετε πώς θα αποκτήσετε καλύτερη εικόνα και πώς να αυξήσετε τα έσοδα σας ή να ηγηθείτε στον οικονομικό τομέα, αν και οι συγκρούσεις στα επαγγελματικά δεν θα λείψουν.