Τα ζώδια που κάνουν τα καλύτερα προξενιά

373

Κάθε ομάδα φίλων έχει ένα άτομο που του αρέσει να παίζει το ρόλο του προξενητή. Βγάζει συνεχώς το τηλέφωνό του για να δείξει τους χαριτωμένους ελεύθερους φίλους του και θα κάνει τα πάντα για να σας κανονίσει ένα ραντεβού στα τυφλά.

Οι «προξενητές» θα σας κάνουν πάντα να νιώθετε και να δείχνετε καλά – και μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι έχουν το συμφέρον σας στην καρδιά τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να εμπιστευτείτε την κρίση τους όταν αναπόφευκτα παρακαλούν να σας τα φτιάξουν με κάποιον.

Είτε ψάχνετε για μακροχρόνιο σύντροφο είτε, ακόμα και για έναν σύζυγο, αυτά τα ζώδια έχουν για εσάς την κατάλληλη λύση.

Κριός
Οι Κριοί είναι το πρώτο ζώδιο και ανήκει στο στοιχείο φωτιάς, που σημαίνει ότι είναι γεννημένοι ηγέτες. Αν σας πιάσουν να παραπονιέστε ότι είστε μόνοι, δεν θα ησυχάσουν μέχρι να σας βρουν σύντροφο. Θέλουν οι άνθρωποι στη ζωή τους να είναι ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι, γι’ αυτό και χαίρονται να παρακολουθούν για πιθανούς συντρόφους. Δεδομένου ότι είναι το πρώτο ζώδιο του αστρολογικού έτους, ο Κριός τείνει επίσης να είναι ο πρωτεργάτης. Έτσι θα κάνει πάντα το πρώτο βήμα για να σας παρακινήσει να κοιτάξετε γύρω σας, αφού θα έχει εντοπίσει το κατάλληλο άτομο για εσάς.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι έχουν μια μεγάλη συλλογή φίλων και γνωστών και τους αρέσει να τους ταιριάζουν όλους. Μπορεί να περάσετε από μερικά αμήχανα ραντεβού στα τυφλά που σας έχει στήσει ένας Καρκίνος, αλλά θα εκπλαγείτε ευχάριστα από τους ανθρώπους που θα γνωρίσετε στην πορεία.

Όταν ένας Καρκίνος σας στήνει ραντεβού, είναι καλύτερο να εμπιστευτείτε τη διαδικασία. Διαισθητικά ξέρει με ποιον θα τα πάτε καλύτερα, ακόμη και αν το άτομο δεν είναι απαραίτητα ο τύπος σας εκ πρώτης όψεως. Αυτό το ζώδιο θα σας κρατάει το χέρι μέχρι να γνωρίσετε τον έναν και μοναδικό σύντροφο, στον οποίο μπορεί να σας συστήσει ο Καρκίνος ο ίδιος.

Παρθένος
Με τόση δομή και οργάνωση να κυλάει στις φλέβες τους, οι Παρθένοι έχουν έχει ήδη φτιάξει λίστες με τα συν και τα πλην των ανθρώπων που γνωρίζουν, μαζίμε το ποιος ταιριάζει με ποιον, αλλά και το σχέδιο που θα καταστρώσει προκειμένου να φέρει κοντά τους δύο ανυποψίαστους μελλοντικούς συντρόφους. Η Παρθένος κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν φοβάται να πει μια καλή κουβέντα ή να κινήσει κάποια νήματα για να σας βρει ραντεβού. Αυτό το ζώδιο είναι γνωστό για την ανάμειξη στις ζωές των φίλων τους, οπότε θα είναι κάτι παραπάνω από ευτυχείς να αφιερώσουν τον χρόνο τους στο προξενιό.