Αυτά είναι τα ζώδια που θα φλερτάρουν περισσότερο αυτόν τον μήνα

544

Ο Οκτώβρης δύσκολος μεν, αλλά το φλερτ, φλερτ.
Ένας κρίσιμος μήνας αναμένεται να είναι ο φετινός Οκτώβρης, ειδικά σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις και την προσωπική μας ζωή. Και αυτό, εξαιτίας των εκλείψεων που θα έχουμε, με τον πλανήτη της Αφροδίτης να πρωταγωνιστεί. Ωστόσο, αυτή τη φορά θα δούμε εκείνους που πιθανώς να ευνοηθούν, και η ενέργεια από τον πλανήτη του έρωτα, δεν θα φέρει οριστικούς τσακωμούς και κλείσιμο κύκλων όπως συμβαίνει στις εκλείψεις, αλλά θα φέρει έντονο φλερτ και πρόσωπα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Ποια ζώδια λοιπόν θα έχουν τις περισσότερες ευκαιρίες για φλερτ μέσα στον Οκτώβρη;

Ταύροι
Από τις 09/10 η Αφροδίτη στην Παρθένο εγκαινιάζει μια ερωτική περίοδο για εσάς τους Ταύρους και σας δίνει την ευκαιρία να φλερτάρετε, να νιώσετε ποθητοί, να γνωρίσετε νέα πρόσωπα ή να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Ωστόσο, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου στις 10/10 μπορεί να φέρει ψυχρότητα και απομάκρυνση με ένα πρόσωπο που σας απασχολεί και δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με μια συμπεριφορά που θα σας απογοητεύσει. Στις 22/10 έχετε ένα ακόμη ευεργετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία στο ζώδιο σας, το οποίο έρχεται για να “γλυκάνει” το κλίμα και μπορεί να φέρει σε κάποιους από εσάς έναν καινούριο έρωτα ή μια νέα γνωριμία που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη.

Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού από σήμερα, 05/10 και αυτή η θέση θα ευνοήσει ιδιαίτερα την ερωτική σας ζωή. Το κλίμα τώρα θα είναι πιο ανάλαφρο, θα είστε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί και το φλερτ θα μπει ξανά στη ζωή σας πολύ δυναμικά. Στις 09/10 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκαταστήσετε την αρμονία μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας, τα οποία είχατε αφήσει στην άκρη για μεγάλο διάστημα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να βγείτε, να περάσετε καλά, να κάνετε γνωριμίες και να μπείτε στην ανάλαφρη διάθεση σας, καθώς από τα μέσα του μήνα, η ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό, αλλάζει τα δεδομένα και όχι με θετικό τρόπο.

Λέοντες
Ο Οκτώβριος σας υποδέχεται με έντονη επικοινωνιακή και ερωτική διάθεση, αφού από τις 05/10 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού. Τώρα θα γίνετε πιο εκδηλωτικοί και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας, αλλά και τα συναισθήματα σας για ένα πρόσωπο. Πιθανώς να σας έχει κεντρίσει ήδη την προσοχή ένα άτομο διαφορετικό από εσάς και να διστάζετε να κάνετε το βήμα. Είναι μια καλή στιγμή για εκδήλωση ενδιαφέροντος, ακόμη και εξομολόγηση. Αυτό το διάστημα, οι πλανήτες είναι με το μέρος σας σε αυτά τα θέματα και είναι κρίμα να χάσετε την ευκαιρία για ένα αναπάντεχο ερωτικό παιχνίδι.