Τα ζώδια που ζηλεύουν παράφορα τον σύντροφό τους

489

To κάθε ζώδιο εκδηλώνει με διαφορετικό τρόπο την ερωτική ζήλια αλλά ξεχωρίζουμε εκείνα που δεν μπορούν εύκολα να διαχειριστούν αυτό το συναίσθημα.

Η ζήλια μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε μια σχέση και ειδικά αν είναι παράφορη. Το άτομο που ζηλεύει παίρνει ως δεδομένο το αρνητικό γεγονός και προετοιμάζεται για τα χειρότερα.

Ποιοι είναι, όμως, οι πιο ζηλιάρηδες του ζωδιακού κύκλου, όταν κάνουν σχέση;

Κριός
Ο Κριός είναι ένα πιστό ζώδιο σε μία σχέση και χρειάζεται να ξέρει πως έτσι είναι και ο σύντροφός του. Η προσοχή είναι σημαντική γι’ αυτούς, γι’ αυτό και θα ζηλέψουν εύκολα και ίσως βγάλουν εμμονές και αρνητικά συναισθήματα αν νιώσουν πως ο σύντροφός τους δεν κάνει προσπάθεια να τους δείξει ρομαντισμό και να τους δώσει προσοχή. Δείξτε τους την αγάπη σας όσο πιο πολύ μπορείτε, έτσι ώστε να μην νιώσουν παραμελημένοι.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για την κτητικότητά τους, αλλά και για τη ζήλια τους. Είναι ένα συναισθηματικά διερευνητικό ζώδιο και τείνει προς την ψύχωση. Αν ένας Σκορπιός νιώσει αρκετά κοντά σας έτσι ώστε να είναι συναισθηματικά ευάλωτος, μπορεί να γίνει ανασφαλής. Για να τον βοηθήσετε να νιώσει πιο ασφαλής, δείξτε του πραγματική αφοσίωση στη σχέση σας.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς συχνά χρειάζονται διάλειμμα από το να απορροφούν τα συναισθήματα των άλλων όλη μέρα. Επειδή είναι τόσο συνδεδεμένοι με τα συναισθήματά τους, είναι εύκολο να ζηλέψουν, αν νιώσουν πως απειλούνται. Χρειάζεται να είστε ευθείς και ειλικρινείς, έτσι ώστε να νιώσουν ασφαλείς.