3 ζώδια που θα έχουν μια εκρηκτική εβδομάδα εξαιτίας του Άρη

789

Ο πλανήτης της εκρηκτικότητας, του πάθους και του πολέμου, βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον απρόβλεπτο και Πλούτωνα, δημιουργώντας ένα πολύ ιδιαίτερο αστρολογικό τοπίο, που χρειάζεται προσοχή. Αυτό το διάστημα θα πυροδοτήσει πάθη, υπερβολές και δράματα, ωστόσο ευτυχώς η είσοδος της Αφροδίτη στην Παρθένο, μας δίνει την ευκαιρία να δούμε τα πράγματα λίγο πιο ρεαλιστικά και με λογική.

Η προσωπική επαφή είναι αυτή που μετράει κι όχι οι εντυπώσεις. Σταδιακά τα θέματα της υγείας θα αρχίσουν πάλι να μας απασχολούν κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Ο Πλούτωνας μοιάζει με ένα ηφαίστειο. Ό,τι αφορά θέματα εξουσίας, δύναμης, κυριαρχίας, οικονομικών έρχεται στην επιφάνεια με πολύ έντονο τρόπο, φέρνοντας αντιδράσεις και συγκρούσεις.

Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Κρόνος θα κάνει αισθητή την παρουσία του, και θα συναντήσει σε όψη αντίθεσης τον Άρη στις 13/10/2023 που θα σχηματίσει τρίγωνο. Σίγουρα η αντίθεση αυτή είναι η πιο σκληρή όψη της εβδομάδας και δείχνει προβλήματα τόσο σε σχέσεις και συνεργασίες όσο και σε οικονομικά θέματα.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν πιο έντονα αυτήν την εβδομάδα:
Κριός
Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα προκαλεί αναταράξεις τόσο σε σχέσεις όσο και σε συνεργασίες. Αν είστε σε φάση αναζήτησης μιας διαφορετικής καριέρας ή εναλλακτικών στην ήδη υπάρχουσα είναι η κατάλληλη στιγμή να πιέσετε προς αυτή την κατεύθυνση. Στις 12/10 ο κυβερνήτης σας Άρης προχωρά προς τον Ζυγό και τον Σκορπιό, στον πιο ερωτικό και σεξουαλικό οίκο του ωροσκοπίου σας, αλλά και έναν οίκο που συνδέεται με το χρήμα, τις επενδύσεις. Αυτή η εβδομάδα θα φέρει πολλές εντάσεις στη ζωή σας, οι οποίες τελικά θα σας οδηγήσουν σε ένα νέο ξεκίνημα στην πορεία σας. Η μετάβαση σίγουρα δεν θα είναι ομαλή και ήρεμη.

Καρκίνος
Εσείς θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στη διαχείριση των αρνητικών σας συναισθημάτων και την έκφραση θυμού στις σχέσεις σας. Στις 12/10 ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της διεκδίκησης, του πάθους αλλά και της έντασης, προχωρά στον φιλικό σας Σκορπιό σε ένα τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά στον έρωτα, τη δημιουργία, την αυτοέκφραση, την προβολή της δουλειάς και των ταλέντων σας. Θα έχετε τη στήριξή του από τις 12/10 μέχρι τις 24/11, ένα ιδιαίτερα δυνατό διάστημα για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Πολύ δυνατή η επιρροή του και στον τομέα των παιδιών αν είναι στις προτεραιότητες σας. Η εβδομάδα θα κλείσει με την πρώτη φθινοπωρινή έκλειψη που σας επηρεάζει ιδιαίτερα. Αυτό το διάστημα θα συγκεντρωθείτε στις ανάγκες της οικογένειας σας, καθώς θα απομακρυνθείτε από άλλα κοντινά πρόσωπα στη ζωή σας.

Ζυγός
Με αλλαγές σε πολλά επίπεδα αλλά και αρκετή ένταση έρχεται η νέα εβδομάδα του Οκτωβρίου που θα ολοκληρωθεί με την πρώτη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου στο ζώδιο σας. Διαλέξτε σοφά τις μάχες σας και προσπαθήστε να μην έχετε παρορμητικές αντιδράσεις απέναντι σε όποιον και ό,τι σας θυμώνει. Μια σημαντική για το ζώδιο σας ή τον ωροσκόπο σας πλανητική αλλαγή είναι φυσικά η αλλαγή ζωδίου του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, την ίδια μέρα. Στις 09/10 η Αφροδίτη περνά Παρθένο. Η Αφροδίτη θα παραμείνει στην Παρθένο από τις 09/10 μέχρι τις 08/11 δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην ουσία και όχι στην επιφάνεια. Αν το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν θέματα στις προσωπικές σας σχέσεις που προτιμήσατε να τα θάψετε κάτω από το χαλάκι παρά να τα διευθετήσετε, ίσως τώρα να σας φαίνεται αδιανόητο να μην τα επιλύσετε.