Εκλείψεις Οκτωβρίου: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

606

Ο Οκτώβριος ξεκίνησε δείχνοντας από τις πρώτες ημέρες το σκληρό του πρόσωπο σε μερικούς ανθρώπους. Με δύο εκλείψεις να πραγματοποιούνται με λίγες ημέρες διαφορά όσοι ανήκουν στα παρακάτω ζώδια, θα συνεχίζουν να βιώνουν δύσκολες καταστάσεις.

Στις 14 Οκτωβρίου πραγματοποιείται ηλιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Νέα Σελήνη, που επηρεάζει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Στις 28 Οκτωβρίου πραγματοποιείται Σελήνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και επηρεάζει κυρίως όσους ανήκουν στα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα και του Σκορπιού.

Ωστόσο, τα παρακάτω ζώδια θα ζήσουν κομβικές αλλαγές.

Κριός
Προτεραιότητα στο εμείς σάς καλεί να δώσετε ο Οκτώβριος. Η ηλιακή έκλειψη στις 14 Οκτωβρίου σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για εσάς. Όμως, για να τα καταφέρετε θα πρέπει να κλείσετε έναν άλλο κύκλο της ζωής σας. Αυτές τις ημέρες θα συνειδητοποιήσετε ποια σχέση σας αξίζει να υπάρχει στη ζωή σας και ποια όχι. Είναι η ευκαιρία σας για να αφήσετε πίσω σας ανθρώπους που δεν σας βοηθούν να εξελιχθείτε. Εξελίξεις αναμένονται και στα επαγγελματικά, που θα καταλάβετε ποιες συνεργασίες σάς ωφελούν και ποιες όχι.

Ταύρος
Εκρηκτικό προβλέπεται το κλίμα για εσάς τις επόμενες ημέρες. Η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, πράγμα που σημαίνει πως θα μπει τέλος σε ορισμένες καταστάσεις, τις οποίες ίσως κρατούσατε για καιρό ενεργές, χωρίς νόημα. Συγκρούσεις και εντάσεις δεν αποκλείονται, καθώς έρχεστε ξανά σε επαφή με τον πραγματικό εαυτό και τις ανάγκες σας. Ήρθε η στιγμή να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας και αυτές οι εκλείψεις σάς το θυμίζουν με τον πιο έντονο τρόπο.

Ζυγός
Νέα Σελήνη και Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σας, στις 14 Οκτωβρίου. Αυτή η όψη σάς καλεί να εντοπίσετε τις πραγματικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Σας προτρέπει να απελευθερωθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που σας κρατούν πίσω και δεν σας αποδέχονται γι’ αυτό που είστε. Τώρα θα είναι η στιγμή που θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν χρειάζεται να ευχαριστείτε τους πάντες και πρέπει να τολμήσετε ένα νέο ξεκίνημα, αρκεί να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν.