Άννα Μαρία Βέλλη: Αποχώρησε εξαιτίας της ο Πάνος Καλίδης;

Η ίδια δίνει τη δική της απάντηση.

 

Επιστρέφοντας στη Ρόδο, o James Καφετζής συνάντησε μια θερμότατη υποδοχή. Ανάμεσα στα πρόσωπα που πήγαν για να τον καλωσορίσουν ήταν και η πρώην συμπαίκτριά του, Άννα Μαρία Βέλλη.

Εκεί, η πρώην παίκτρια του Survivor έκανε δηλώσεις στις κάμερες και απάντησε για πρώτη φορά για τον ρόλο της στην αποχώρηση του Πάνου Καλίδη.

Ο Πάνος Καλίδης είχε δηλώσει εκείνη την εποχή, μέσα από βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα:

«Φίλοι μου γεια σας κάνω αυτό το βίντεο γιατί μετά από πολλά μηνύματα σας αναγκάστηκα να βγω να σας απαντήσω για τις συνθήκες που έφυγα από το Survivor. Σήμερα ακούστηκε ότι η παραγωγή με έδιωξε κατόπιν απαίτησης κάποιων συμπαικτών μου. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, από το Survivor έφυγα γιατί κουράστηκα ψυχολογικά, σωματικά και ψυχικά. Μου έλειψε πολύ η οικογένεια μου, έχω να θυμάμαι πάρα πολλές καλές στιγμές αλλά και κακές λόγω των συνθηκών για αυτό και επεδίωξα με όλα τα παιδιά που έχουν αποχωρήσει και θα κοιτάξω να βρεθώ και με όσους αποχωρήσουν από εδώ και πέρα. Ευχαριστώ πολύ»

Τώρα, η Άννα Μαρία Βέλλη απάντησε κι εκείνη με τη σειρά της στα δημοσιεύματα:

«Ναι το άκουσα και εγώ προς έκπληξη μου αλλά πριν προλάβω να πάρω θέση είδα ότι πήρε θέση ο ίδιος ο Πάνος Καλίδης και το διέψευσε και είπε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε. Ειλικρινά δεν ξέρω πως μπορεί να βγήκε κάτι τέτοιο προς τα έξω».