Άννα Μαρία Βέλλη: Γιατί πήγε σε διατροφολόγο

Ζήτησε τη βοήθεια ειδικού.

 

«Σε περίπτωση που σκέφτεστε να μπείτε στο Survivor για να αδυνατήσετε μην το κάνετε» είχε γράψει η Άννα Μαρία Βέλλη στους θαυμαστές στο Instagram πριν λίγες ημέρες.

Η πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε πως ήταν 55 κιλά όταν μπήκε στο παιχνίδι και πως ενώ έφτασε τα 47 κατά τη παραμονή της εκεί, μετά την επιστροφή έχει φτάσει τα 60.
Μετά τις στερήσεις και την πείνα στον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες φαίνεται πως πέφτουν με τα μούτρα στο φαγητό όταν επιστρέφουν στην Ελλάδα και είναι φυσιολογικό.

Η Βέλλη μοιράστηκε επίσης δυο φωτογραφίες στις οποίες φορούσε το αγαπημένο της τζην- μια πριν και μια μετά το Survivor δείχνοντας την φουσκωμένη κοιλιά της.

Θέλοντας λοιπόν να ξαναρχίσει μια πιο ισορροπημένη διατροφή και πιο υγιείς συνήθειες η ίδια αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια της διατροφολόγου η οποία στο παρελθόν την είχε βοηθήσει να πάρει κιλά.

«Αυτή είναι η αγαπημένη μου διατροφολόγος. Την γνώρισα κάποια χρόνια πριν στην προσπάθειά μου να βάλω κιλά…Στην μετά Survivor εποχή ο στόχος είναι να μην βάλω άλλα», έγραψε η Βέλλη.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AnnaMaria Velli (@amiyiami)