Άρης σε τετράγωνο με τον Δία: Δύσκολες προβλέπονται οι επόμενες ημέρες για αυτά τα ζώδια

344

Τετράγωνο σχηματίζει ο Άρης με τον Δία, από το ζώδιο του Ταύρου.  Η όψη αυτή θα μας προκαλέσει με τις έντονες ενέργειες της και ενώ θα είμαστε άκρως δημιουργικοί, θα εκφράζουμε τα συναισθήματά μας έντονα και παρορμητικά, σε σημείο να μοιάζουμε επιθετικοί στους άλλους. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται σε βιαστικές κινήσεις, καθώς η ανυπομονησία εντείνεται και ο ενθουσιασμός ευνοείται, με αποτέλεσμα να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα και να αγνοούμε κινδύνους.

Τα παρακάτω ζώδια πρέπει να προσέξουν ιδιαιτέρως τις κινήσεις τους:

Ταύρος
Προσπαθήστε να κάνετε καλή διαχείριση των οικονομικών σας, διότι τα έκτακτα έξοδα δεν θα λείψουν. Το ίδιο προσεκτικοί πρέπει να είστε και στον τρόπο που μιλάτε στους άλλους, καθώς, χάνετε εύκολα την υπομονή σας και η αντιπαράθεση με τους οικείους σας δεν θα λείψει.

Λέων
Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε στον τρόπο που εκφράζεστε επαγγελματικά, καθώς εύκολα τα λόγια σας παρερμηνεύονται και οι τόνοι ανεβαίνουν. Τιθασεύστε λίγο τον εγωισμό σας και μη φτάνετε στα άκρα τις συζητήσεις. Οι επόμενες ημέρες θα διακρίνονται για την έντασή τους και εσείς θα πρέπει να δείξετε ωριμότητα και σύνεση.

Σκορπιός
Εντάσεις στα επαγγελματικά δεν θα λείψουν, καθώς πιστεύετε πως άτομα από το εργασιακό περιβάλλον σας σάς θέτουν εμπόδια. Το κλίμα αναμένεται να γίνει «πολεμικό», με εσάς να μην καταφέρνετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Οργανώστε καλύτερα τις κινήσεις σας και να θυμάστε πως τίποτα δεν μένει κρυφό και ό,τι κανονίζετε πίσω από τις πλάτες των άλλων αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί.