Αυτά είναι τα τρία ζώδια που νευριάζουν με το παραμικρό

1634

Είναι τα πιο ευερέθιστα στο ζωδιακό κύκλο

Όλοι δυσκολευόμαστε κάποιες φορές να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, αλλά υπάρχουν κάποια ζώδια σύμφωνα με τους αστρολόγους που τα ζουν στα άκρα – είτε αυτό αντικατοπτρίζεται στη συμπεριφορά τους είτε όχι.

Όταν εκφράζονται συναισθηματικά μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στις προσωπικές σχέσεις τους. Αλλά όταν κρατούν τα συναισθήματά τους μέσα τους, κινδυνεύουν να αναπτύξουν ψυχοσωματικά προβλήματα. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, λοιπόν, για τους παρακάτω ιδιαίτερα ευαίσθητους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου.

Καρκίνος: Είναι το ζώδιο που ζει έντονα τα συναισθήματά του, και τα ευχάριστα και τα δύσκολα. Όταν έχει τις καλές του θα γεμίσει με αγάπη τους γύρω του, αλλά όταν είναι κακοδιάθετο θα γίνει μια σφαίρα που εκπέμπει αρνητισμό – κάτι που μπορεί να αντιληφθεί και ο ίδιος, οπότε μπορεί να απομακρυνθεί από όλους για να μην τους πληγώσει. Τουλάχιστον, εκφράζει ξεκάθαρα τα συναισθήματά του και δεν ξεσπάει με έμμεσους τρόπους.

Ιχθύς: Ένα ακόμα ζώδιο υψηλής ευαισθησίας, που αλλάζει διάθεση σε κλάσματα του δευτερολέπτου, φέρνοντας συχνά τον εαυτό του σε αμήχανη θέση όταν αντιλαμβάνεται τι έκανε, αφού την ώρα ενός συναισθηματικού ξεσπάσματος δεν είναι σε θέση να σκεφτεί και να δράσει καθαρά. Μπορεί να βγει εκτός εαυτού με τα πιο απλά πράγματα, που θα το βυθίσουν στη δυστυχία ή θα το οδηγήσουν σε νηπιακά tantrums. Αλλά, σε αντίθεση με τον Καρκίνο, είναι επίσης αρκετά πιθανό να εσωτερικεύσει ό,τι τον θυμώνει ή τον στεναχωρεί.

Σκορπιός: Φημισμένος για το θυμό του, νιώθει όλα τα συναισθήματα έντονα και δεν μπορεί να το κρύψει – ζωγραφίζονται σε ολόκληρο το πρόσωπό του. Τουλάχιστον όμως μπορεί να βρει εναλλακτικούς τρόπους να τα διοχετεύσει, για παράδειγμα κάνοντας γυμναστική όταν έχει τα νεύρα του ή ακούγοντας μελαγχολική μουσική όταν έχει τις μαύρες του. Μπορεί επίσης, αντί να εκδικηθεί τον άνθρωπο-πηγή των δεινών του, να προτιμήσει να εκτονώσει την ενέργειά του φροντίζοντας εκείνους που αγαπάει.