Αυτά τα ζώδια προσκολλώνται στις σχέσεις τους γρήγορα και για πολύ καιρό

356

Αν ανήκετε στους ανθρώπους που από τις πρώτες ημέρες μιας σχέσης έχετε γίνει «χαλί» να σας πατήσουν, τότε ίσως να πρέπει να κατηγορήσετε το ζώδιό σας γι’ αυτό.

Παρακάτω τα ζώδια που προσκολλώνται σε μία σχέση αρκετά γρήγορα. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ποια είναι εκείνα που δεν μπορούν εύκολα να ξεπεράσουν το παρελθόν.

Καρκίνος
Δυσκολεύονται πολύ να εμπιστευτούν, αλλά αν ερωτευτούν τότε το συναίσθημα τους παρασύρει και τα δίνουν όλα από την αρχή. Επενδύουν πολλά σε έναν άνθρωπο, χωρίς να τον γνωρίζουν πολύ καλά, γι’ αυτό και πληγώνονται συχνά.

Παρθένος
Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι αρκετά λογικοί. Δύσκολα αφήνουν το συναίσθημα να τους παρασύρει. Ωστόσο, όταν αποφασίσουν να είναι μαζί με κάποιον τότε χαλαρώνουν και «κολλάνε» πάνω του για καιρό.

Ζυγός
Με σύμβολό τους τη ζυγαριά, οι Ζυγοί γνωρίζουν πότε πρέπει να βάλουν όρια. Ωστόσο, ερωτεύονται με πάθος γι’ αυτό και πολλές φορές μοιάζει να εξαρτώνται από το ταίρι τους. Επειδή, όμως, είναι ελεύθερα πνεύματα, όταν φτάνουν στα όριά τους, τότε οι αλυσίδες σπάνε.

Τόξοτης
Όσο κι αν αγαπούν την περιπέτεια και τα ταξίδια οι Τοξότες εύκολα προσκολλώνται σε έναν άνθρωπο. Κι αν αυτός μοιράζεται τη δική τους τρέλα για το άγνωστο, τότε το να ξεκολλήσουν γίνεται σχεδόν ακατόρθωτο. Αφοσιώνονται και δίνουν την ενέργειά τους εκεί, με αποτέλεσμα συχνά να πληγώνονται.

Ιχθύς
Συνήθως μοιάζουν αδιάφοροι. Λέμε πως είναι στον «κόσμο τους». Από τη στιγμή που θα βρεθούν σε σχέση, όμως, τότε τίποτα δεν τους σταματά από το να κολλήσουν στον σύντροφό τους σαν αυτοκόλλητα, ενώ δύσκολα αποδέχονται τον χωρισμό.