Δείτε την ανάρτηση Παπαζήση μετά το δημοσίευμα περί χωρισμού με την Βανέσσα Αδαμοπούλου

Το ζευγάρι έχει διάγει κοινό βίο 15 ετών.

 

Το δημοσίευμα για τον χωρισμό του Ιωάννη Παπαζήση, έφερε στο επίκεντρο την προσωπική ζωή του για την οποία πλέον γνωρίζουμε ελάχιστα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσσα Αδαμοπούλου ζουν χωριστά του τελευταίους μήνες, με την τραγουδίστρια να παραμένει στο σπίτι με τον γιο τους Ιάσονα και τον ηθοποιό να έχει νοικιάσει το δικό του διαμέρισμα στην ίδια περιοχή.

Μπορεί ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια να έχουν χαράξει διαφορετική πορεία και να μην μένουν πλέον μαζί, όμως αυτό που πάντα θα τους ενώνει και θα αποτελεί μοναδική προτεραιότητα είναι ο 6 χρόνων γιος τους.

Για την ώρα, κανείς από τους δύο, δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τα όσα γράφτηκαν μέχρι στιγμής, αν και αρκετοί φαίνεται να είχαν… υποψιαστεί τον χωρισμό του ζευγαριού και μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media.

Τόσο η Βανέσσα Αδαμοπούλου, όσο και ο Ιωάννης Παπαζήσης απέφευγαν εδώ και καιρό τις κοινές τους φωτογραφίες, κάνοντας αναρτήσεις αγάπης για τον μονάκριβο γιο τους.

Ο γνωστός ηθοποιός πάντως, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha, Αγγελική, ανέβασε στο Instagram ένα τρυφερό βίντεο από την παραλία με τον γιο του, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα.