Διονύσης Σαρακίνης: «Στο MasterChef έκανα πολλά φάουλ»

Στο πλατό της Φωλιάς των Κου Κου βρέθηκε ο Διονύσης Σαρακίνης, ο φιναλίστ του φετινού MasterChef δυο μέρες μετά την αυλαία του ριάλιτι μαγειρικής του STAR. Ο παίκτης που συζητήθηκε όσο λίγοι τους τελευταίους μήνες θέλησε να δώσει τις δικές του απαντήσεις σε όλα όσα τον αφορούν για το MasterChef.

Πιο συγκεκριμένα, ο Διονύσης Σαρακίνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος κρατάει. Μπορεί να μου κάνεις ένα κακό, μετά από έναν μήνα ή δυο μέρες να μου ζητήσεις συγνώμη και να είμαστε καλά. Αν δεν μου ζητήσεις συγνώμη, έχοντας κάνει κάτι όντως πολύ βαρύ, το κρατάω και με πειράζει. Αυτό βγήκε άσχημα .Έπαιξε ρόλο ο εγκλεισμός, το γεγονός ότι ήμασταν όλη την ημέρα μαζί, η φθορά και τα σχετικά».

«Στην Μαρίνα με ενόχλησε πολύ πως άλλα έλεγε μπροστά μου και άλλα από πίσω μου. Με πείραξαν κάποιες από τις συμπεριφορές της μες στο σπίτι δεν ήταν αυτό που μας είχε δείξει στην αρχή. Μπήκε με μια πολλή μεγάλη στρατηγική. Μπήκε εντελώς διαφορετική την δεύτερη φορά και εκεί ήταν που είπα, «όντως τώρα;». Δεν ήταν μια μαγειρική κόντρα, αλλά προσωπική» πρόσθεσε ο φιναλίστ του MasterChef στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο STAR. «Σίγουρα σε πολλά πράγματα χωρίς να το καταλαβαίνω έβγαινα φάουλ. Ακόμα και για μένα. Σίγουρα θα μπορούσα να αλλάξω πολλά πράγματα, είναι παρεξηγήσιμος ο τρόπος μου».

«Από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στον διαγωνισμό ξέραμε όλοι πότε γράφουν οι κάμερες, πότε τα μικρόφωνα είναι ανοιχτά, πότε μας παρακολουθούν, πότε ξέρουν τι λέμε. Δεν είναι πολύ ωραίο να λέμε ότι πίσω από τις κάμερες αυτός και αυτός ήταν διαφορετικός. Όλοι ήμασταν το ίδιο».