Η Δούκισσα Νομικού ευχήθηκε στον πατέρα της για τα γενέθλιά του με μία throwback φωτογραφία

633

Είναι το απόλυτο daddy’s girl όπως γράφει και η ίδια στο hashtag που χρησιμοποίησε και η τελευταία της δημοσίευση στο Instagram το αποδεικνύει.

Η Δούκισσα Νομικού, η οποία μόλις την περασμένη εβδομάδα έχασε τον πατέρα του συζύγου της Δημήτρη Θεοδωρίδη, Σάββα θέλησε να ευχηθεί στον δικό της πατέρα για τα γενέθλια του και μέσω των social media.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, αναρτώντας μία φωτογραφία της πό όταν ήταν μικρό κορίτσι στην αγκαλιά του Νίκου Νομικού, ουσιαστικά εξέφρασε δημοσίως την αδυναμία που τρέφει σε εκείνον που χθες γιόρταζε κιόλας.

«Θα είμαι για πάντα το μικρό σου κοριτσάκι κ εσύ θα είσαι για πάντα ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου.
Ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε να αγκαλιαζόμαστε ξανά όπως παλιά και να μην φοβόμαστε. Μου έχουν λείψει πολύ αυτές οι σφιχτές μας αγκαλιές. Η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Και δεν είναι δεδομένη. Ας τους λέμε «Σ’αγαπώ» όσο πιο συχνά μπορούμε.
Σ’αγαπώ πολύ μπαμπάκα μου, Χρόνια σου πολλά.», γράφει το συγκινητικό μήνυμα που συνοδεύει τη λήψη.

View this post on Instagram

Θα είμαι για πάντα το μικρό σου κοριτσάκι κ εσύ θα είσαι για πάντα ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου ❤️ Ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε να αγκαλιαζόμαστε ξανά όπως παλιά και να μην φοβόμαστε. Μου έχουν λείψει πολύ αυτές οι σφιχτές μας αγκαλιές. Η οικογένεια είναι πάνω από όλα 🙏🏻 Και δεν είναι δεδομένη. Ας τους λέμε «Σ’αγαπώ» όσο πιο συχνά μπορούμε. Σ’αγαπώ πολύ μπαμπάκα μου, Χρόνια σου πολλά ❤️ #happybirthdaydaddy #daddysgirl

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on