Καινούργιου: Το πρώτο της μήνυμα μετά το εξιτήριο

286

«Έχω έντονη πίεση και υπερβολικό άγχος», εξομολογήθηκε.

 

Την πρώτη της δημοσίευση στo Instagram έκανε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε», Κατερίνα Καινούργιου, έπειτα από το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο αργά το απόγευμα της Κυριακής, μετά την περιπέτεια της υγείας της.

Ο τηλεθεατές αντί να δουν και ν’ ακούσουν την Κατερίνα να τους καλημερίζει στην εκπομπή «Ευτυχείτε», είδαν τον Γρηγόρη Γκουντάρα να τους ενημερώνει ότι η παρουσιάστρια αισθάνθηκε αδιαθεσία και εισήχθη στο νοσοκομείο.

Με story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η «Katken» επιβεβαιώνει ότι πήγε στο νοσοκομείο έπειτα από έντονη δύσπνοια και αδιαθεσία και τονίζει ότι υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και πλέον είναι καλά.

Παράλληλα, στέλνει μήνυμα σε όλους να προσέχουν τους εαυτούς τους και να μην ξεπερνούν τα όρια του οργανισμού τους.

Το story της Κατερίνας Καινούργιου

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας και τα υπέροχα μηνύματά σας! Μπήκα στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια και αδιαθεσία… έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και είμαι καλά. Το τελευταίο διάστημα έχω έντονη πίεση και υπερβολικό άγχος… θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω κάτι σε όλους…

Να προσέχετε τους εαυτούς σας! Να σας αγαπάτε! Να δίνετε μέχρι εκεί που μπορείτε.. να μη νιώθετε τύψεις όταν ξεμένετε από ενέργεια…

Η ενέργεια μας είναι πολύτιμη. Να έχετε χρόνο για τον εαυτό σας, να μιλάτε μαζί του, να τον “χαϊδεύετε”… να σας αγαπάτε! Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την σωματική και ψυχική μας υγεία!!! Σας ευχαριστώ και πάλι!! Thank you!».