Κάμπελ: Η γαζέλα στην πιο αισθησιακή φωτογράφιση της

Η Ναόμι Κάμπελ είναι το απόλυτο είδωλο.

 

Η Ναόμι Κάμπελ είναι κάτι πέρα ​​από το πιο διάσημο supermodel. Είναι ένας σούπερ ήρωας με έναν δυναμισμό και μια υπερηφάνια ως υπερδύναμεις της. Από τότε που η 15χρονη έφηβη έκανε το πρώτο τους βήμα στην πασαρέλα στο Παρίσι, έως τώρα στα 51 της εξακολουθεί να περπατά σαν μια μεγάλη γάτα, ένας μαύρος πάνθηρας, ακόμα μια αδιαμφισβήτητη δύναμη στον χώρο της μόδας.

Αφού πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καραντίνας στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες, πηγαίνει στην Ευρώπη για να επισκεφθεί επιτέλους την οικογένεια της, τη μόνη της προτεραιότητα. Όταν ρωτήθηκε ποιος ήταν ο πιο σημαντικός αγώνας ή οι προδοσίες της στο ταξίδι της, είπε: «Δεν έχω χρόνο για πικρία». Με έναν υπαινιγμό μελαγχολίας, πρόσθεσε: «Υπάρχει ένα ταξίδι. Είμαι ακόμα σε αυτό. Είναι θέλημα θεού. Απλώς συνεχίζω και θέλω να συνεχίσω να κάνω πράγματα που αγαπώ να κάνω στη ζωή μου. Και, αυτό είναι! »

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Cut (@thecut)

«Έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές. Απλώς πρέπει να συνεχίσω προς τα μπροστά». Δεν θα επιτρέψει σε κανέναν και τίποτα να την απομακρύνει από την πορεία της. Η άλλη υπερδύναμή της: «Είμαι ανοιχτή στις προκλήσεις που σου φέρνει η ζωή». Μιλώντας για τον εαυτό της και όλα αυτά που έχει επιτύχει στην τεράστια καριέρα της στη μόδα λέει: «Δίνω με καλή πρόθεση. Πάντα. Δίνω καλή ενέργεια. Μην προσπαθείς να με χρησιμοποιήσεις. Μην προσπαθείς. Μπορεί να πάρεις κάτι από μένα. Μπορεί να πάρεις ένα κομμάτι μου για ένα δευτερόλεπτο, αλλά δεν θα με πάρεις ποτέ ξανά ».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Cut (@thecut)