Μάριος Ιορδάνου: «Όταν ήρθε ο χάρος να με πάρει του είπα: όχι φίλε, σήμερα αποφασίζω εγώ»

O Μάριος Ιορδάνου «ανοίχτηκε» σχετικά με τα τέσσερα ισχαιμικά επεισόδια, που έχει περάσει, καθώς και για τις σκέψεις του σχετικά με τον «θάνατο».

«Έχω πάθει τέσσερα ισχαιμικά επεισόδια. Ο εγκέφαλός μου κάηκε, ήταν ένα κομμάτι που έπρεπε να φύγει. Είμαι πιο έξυπνος από πριν. Πέθανα και γύρισα», ανέφερε. «Όταν ήρθε ο χάρος να με πάρει του είπα “όχι φίλε, σήμερα αποφασίζω εγώ, θα ζήσω”».

Όπως εξήγησε, δίπλα του σε αυτή την δύσκολη φάση της ζωής του ήταν η γυναίκα του, Σοφία Καζαντζιάν. «Ημουν στο κρεβάτι και η Σοφία καθόταν στο πάτωμα και μου κρατούσε το χέρι», είπε, ενώ πρόσθεσε πως οι δυο τους είναι μαζί όχι 13 χρόνια, αλλά μια ζωή. «Με την Σοφία είμαστε μαζί 13 χρόνια. Ή μάλλον είμαστε μια ζωή μαζί. Ήταν ανέκαθεν μαζί μου και πριν την γνωρίσω. Η Σοφία δεν είναι απόκτημά μου, άρα δεν υπάρχει λόγος να ζηλέψω. Στην Σοφία θαυμάζω το μέταλλό της. Είναι φτιαγμένη από άλλο μέταλλο», δήλωσε.

Όσον αφορά την οικογένειά τους, ο ηθοποιός δήλωσε πως έχουν αποφασίσει από κοινού πως δεν θα ήθελαν να αποκτήσουν παιδί. «Η μητρότητα και η πατρότητα δεν είναι κληρονομικό χάρισμα. Είναι μια συνειδητή απόφαση. Έχουμε παιδί, ο σκύλος μας ο Μπράντο είναι το παιδί μας, τον έχω πιο πάνω από την ίδια μου την ζωή», δήλωσε.