Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

670

Στο ζώδιο του Καρκίνου θα βρίσκεται η Σελήνη από τη Δευτέρα 17 Ιουλίου. Ετοιμαστείτε για έντονες συναισθηματικές στιγμές, ευαισθησίες και μεταπτώσεις στη διάθεσή. Μας καλεί να είμαστε θετικοί και να ακολουθήσουμε την καρδιά μας, να εστιάσουμε στην οικογένεια και σε αυτούς που αγαπάμε, ενώ έρχεται για να ταρακουνήσει τον συναισθηματικό μας κόσμο.

Και ενώ όλοι επηρεαζόμαστε έντονα, άλλωστε ο Καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη, και αυτό εξηγεί το γιατί είναι τόσο συναισθηματικά ευμετάβλητος, τα παρακάτω ζώδια δυσκολεύονται περισσότερο:

Κριός
Θέματα που αφορούν το σπίτι και τα ενδόμυχα συναισθήματά σας τονίζονται κατά τη διάρκεια αυτής της Σελήνης, γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό να αναλογιστείτε τι σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς και αυτή τη στιγμή. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανή μια αλλαγή στον προσωπικό σας χώρο ή στον χώρο εργασίας. Κάποιος δικός σας άνθρωπος ίσως χρειαστεί βοήθεια, ενώ θα θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με δικούς σας ανθρώπους. Ενδέχεται οι ανασφάλειές σας να σας οδηγήσουν σε εντάσεις με τους δικούς σας και ο απότομος τρόπος έκφρασής σας να σας κάνει να χάσετε το δίκιο σας. Να θυμάστε πως δεν έχετε πάντα δίκιο και μην προσπαθείτε να επιβάλλετε τη γνώμη σας στους άλλους, αν θέλετε να έχετε τα σωστά αποτελέσματα.

Καρκίνος
Φόβοι, άγχη και ανασφάλειες βγαίνουν μπροστά με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Μπορεί να μετανιώσετε για παλαιότερες επιλογές σας ή κάποιες αποκαλύψεις να σας προβληματίσουν και σας βάλουν στη διαδικασία να σκεφτείτε και να αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις που πήρατε. Η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα, οπότε η δυναμική των σχέσεων σας δοκιμάζεται. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η Σελήνη σάς δίνει την ευκαιρία να καταλάβετε πολλά και να διεκδικήσετε τα όνειρά σας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Ζυγός
Γύρω από την οικογένεια στρέφεται αυτή η Σελήνη με τα επαγγελματικά να βρίσκονται επίσης στο επίκεντρο. Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας , για να καταφέρετε να τους πετύχετε προσέχοντας τον παρορμητισμό και τον εγωισμό σας. Μπορεί οι απαιτήσεις των άλλων να σας απογοητεύουν και να σας οδηγούν σε ξεσπάσματα που μόνο καλό δεν θα σας κάνουν. Να θυμάστε να παραμένετε αισιόδοξοι και να θυμάστε πως παρά τις δυσκολίες, τα όμορφα βρίσκονται μπροστά σας.