Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Ποια ζώδια θα προχωρήσουν σε αλλαγές και θα πάρουν σοβαρές αποφάσεις

354

Κάθε κύκλος που κάνει η Σελήνη έχει τα πάνω και τα κάτω του, κάθε μέρος του, όμως, είναι σημαντικό, καθώς επηρεάζει με διαφορετικό τρόπο τα 12 ζώδια. Όταν έχουμε νέα Σελήνη ευνοούνται τα ξεκινήματα και τα νέα βήματα, ενώ στις Πανσελήνους καταστάσεις ολοκληρώνονται και κύκλοι κλείνουν.

Απόψε πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στον Ζυγό, το ζώδιο της ισορροπίας και της αρμονίας, και μας ενθαρρύνει να κάνουμε ενδοσκοπήσεις και να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή τις στενές μας σχέσεις και συνεργασίες. Αν και κάθε Νέα Σελήνη αποτελεί ευκαιρία για κάτι καινούριο, η συγκεκριμένη χρίζει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς ο Ερμής παραμένει ανάδρομος, βάζοντας εμπόδια στις εξελίξεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο;
Κριός
Η τροπή στις σχέσεις αλλάζει. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού πραγματοποιείται απέναντί σας δίνοντας ευκαιρίες μέσα στις επόμενες ημέρες να εξετάσετε εκ νέου ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών. Πλεόν, αντιλαμβάνεστε ποιοι είναι οι κύριοι «παίκτες» στη ζωή σας και ποιον ρόλο παίζει ο καθένας από αυτούς. Εξετάστε πολύ προσεκτικά τις σχέσεις σας και την επιρροή που έχουν στη ζωή σας. Στα επαγγελματικά, γεμάτες αισιοδοξία και θάρρος θα κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Μετριάστε όμως τον ενθουσιασμό σας, καθώς η ματαιοδοξία σας μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη.

Καρκίνος
Εξελίξεις στο «μέτωπο» του σπιτιού φέρνει αυτή η Νέα Σελήνη με τις ευαισθησίες σας να βγαίνουν στο φως. Μια μετακόμιση, αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού ή συζητήσεις με συγγενείς είναι πιθανό να σας αγχώσουν. Λαμβάνοντας χώρα στον 4ο οίκο σας, αυτόν των προσωπικών υποθέσεων, η Νέα Σελήνη ρίχνει φως σε ό,τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Κι αν δεν νιώθετε ασφαλείς πουθενά, πρέπει να σκεφτείτε καλά ποιες σχέσεις θεωρείται βασικές στη ζωή σας. Δώστε προσοχή στα επαγγελματικά, καθώς υπάρχει πιθανότητα να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας. Ακούστε την καρδιά σας, χωρίς να πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις.

Ζυγός
Με αυτή τη Νέα Σελήνη και τα γενέθλιά σας να έχουν ξεκινήσει είστε στην κορυφή της προσοχής όλων, πράγμα που λατρεύετε – ακόμα κι αν δεν το παραδέχεστε. Ωστόσο, σήμερα που η Νέα Σελήνη, ο ανάδρομος Ερμής και ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, θα είναι σε σύνοδο στον 12ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, θα κάνετε μια ενδοσκόπηση και θα αναλογιστείτε τις σχέσεις και τις αποφάσεις σας. Σας κάνουν όσα έχετε ευτυχισμένες; Ετοιμαστείτε να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να δείτε έναν νέο άνθρωπο, χωρίς αυτό αυτό απαραίτητα να είναι κακό. Σημαίνει ότι έχετε εξελιχθεί, έχετε πάρει αποφάσεις και ρίσκα που σας έφτασαν εδώ και έχετε γίνει το άτομο που είστε σήμερα. Ετοιμαστείτε λοιπόν να αγκαλιάσετε τις επιθυμίες σας και να βάλετε τον εαυτό σας πρώτο.

Αιγόκερως
Τον οίκο που σχετίζεται με τη δημόσια εικόνας σας, φωτίζει η Νέα Σελήνη με την προσοχή να είναι στραμμένη πάνω σας. Στον τομέα της καριέρας εστιάζει αυτή Σελήνη και εσείς δεν έχετε παρά να δείξετε τι αξίζετε. Πρόκειται να ανεβείτε στο επόμενο σκαλί και για το καλό σας, είναι προτιμότερο να μην κοιτάξετε πίσω. Υπάρχει κάτι που δεν σας αφήνει να προχωρήσετε και αυτό είναι οι ανασφάλειές σας. Βρίσκεστε σε μια δουλειά που σας αρέσει, απολαμβάνετε την επαγγελματική καταξίωση, γιατί να μηρυκάζετε τα παλιά; Δεν χρειάζεται πίεση και βιασύνη για τις αποφάσεις που θέλετε να πάρετε. Γνωρίζετε πως με μεθοδικότητα και πειθαρχία θα πετύχετε τους στόχους σας.