Πασχάλης Τσαρούχας: Ήρθε μια γυναίκα το καλοκαίρι και μου λέει «παχύνατε ε;»

843

Για τα παιδιά τους, τους τσακωμούς με τον γιο του, τις δυσκολίες που βίωσε για πέντε χρόνια αλλά και το πως διαχειρίζεται τι … «επιθέσεις» αγάπης από θαυμαστές, μίλησε ο Πασχάλης Τσαρούχας στο «Πάμε Δανάη».

Και φέτος, ο Πασχάλης Τσαρούχας είναι από τους πρωταγωνιστές στη «Γη της Ελιάς» και ενόψει της πρεμιέρας του γ’ κύκλου της σειράς, ο γνωστός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA.

 

Πέρα από τα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια της σεζόν, ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε και επί προσωπικού.

«Στις διακοπές μου δεν μπορώ να κάνω αυτό που ο κόσμος ονομάζει διακοπές στην παραλία. Περνώντας τα χρόνια, ο καθένας κάνει ό, τι θέλει πια, δε μ’ αρέσει να είμαι σε ένα μέρος όπου σε κοπανάνε ή σου λένε “τι έγινε ρε;” λες και σε ξέρουν από πριν», λέει ο Πασχάλης Τσαρούχας και δεν κρύβει ότι ενοχλείται από τον κόσμο που τον πλησιάζει χωρίς να σέβεται τον προσωπικό του χώρο.

 

«Όποιον συνάδελφο να ρωτήσεις, θα πει ότι “ήρθε κάποιος την στιγμή που έτρωγα, μου έδωσε μια στην πλάτη και μου έφυγε η μπουκιά από το στόμα”. Την ώρα που μιλάς, έρχεται ο άλλος και σου λέει “να βγάλουμε μια φωτογραφία”. Όχι δεν μπορώ, γιατί να βγάλουμε μια φωτογραφία; Έρχεται μια γυναίκα το καλοκαίρι και μου λέει “παχύνατε ε;“, και λέω “σε ρώτησε κανείς κάτι;”. Το θέμα είναι το θράσος που έχουν οι άνθρωποι πια».

Η απόρριψη στον κινηματογράφο
Για την καριέρα του στον χώρο και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε για την απόρριψη και χαρακτήρισε χυδαία συμπεριφορά του σκηνοθέτη Βαγγέλη Σερντάρη.

«Μου έχει συμβεί η απόρριψη μια φορά στον κινηματογράφο και μάλιστα ξεδιάντροπα. Μετά την ταινία Βασιλική, επέστρεψε από την Αργεντινή ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Σερντάρης, φέρνοντάς μου το βραβείο ερμηνείας που κέρδισα. Έπειτα, ο Σερντάρης μού περιέγραψε έναν ρόλο για τη νέα του ταινία, που ουσιαστικά περιέγραφε εμένα, και στο τέλος με ρώτησε: “ξέρεις κάποιον να παίξει τον ρόλο;”. Αυτό που έκανε ήταν χυδαίο, δεν του άρεσε μάλλον που βγήκε ο ηθοποιός του πάνω από την ταινία, πάνω από τον ίδιο και αυτό είναι χυδαίο».

Τα παιδιά του και η δύσκολη 5ετία
«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου είναι ότι από το 2007 και για πέντε χρόνια. Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα σε σχέση με τη δουλειά, δεν υπήρχε δουλειά. Αναγκάστηκα και έφτιαξα μια μικρή εκδοτική εταιρεία, αναλάμβανα την έκδοση, φόρτωνα τα βιβλία σε ένα βανάκι και έκανα περιοδεία πουλώντας τα», είπε.

Και μιλώντας για τα παιδιά του, ο Πασχάλης Τσαρούχας τόνισε: «Η Αλεξάνδρα μου είναι πλέον επτά ετών, μπορούμε και μιλάμε, κάνουμε πράγματα μαζί και τα επόμενα χρόνια θα μοιραστούμε πολλά. Ο Αχιλλέας είναι 17 ετών, είναι σε σκληρή εφηβεία, χωρίς αυτό να είναι κακό, και είναι πλέον ανεξάρτητος.

Η εφηβεία των παιδιών είναι η διαδικασία ενηλικίωσης των γονέων. Μια κόρη σε κρατάει πάντα σε μεγαλύτερη εγρήγορση, σε μεγαλύτερη τσίτα. Ανεξάρτητα από το παρουσιαστικό μου, καθόλου αυστηρός δεν είμαι, μαλώνουμε με τον Αχιλλέα και τον παίρνω σε μισή ώρα και του ζητάω συγγνώμη».

Όσον αφορά στο ρόλο που παίζει η συντροφικότητα στη ζωή του, λέει: «Υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι και με το ένα πόδι στον τάφο θέλουν να έχουν μια σύντροφο, εγώ δεν αισθάνομαι αυτήν την ανάγκη. Έχω μείνει αρκετό καιρό χωρίς μια σύντροφο στο πλευρό μου, έχει γίνει λίγο συνήθεια πια».