Σοφία Βογιατζάκη: «Θα μπω φυλακή, σκεφτόμουν και η Βίκυ Σταυροπούλου μού έδωσε 4.000 ευρώ»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Βογιατζάκη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη την Κυριακή στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, η γνωστή πρωταγωνίστρια μίλησε για την μακρόχρονη φιλία με την Βίκυ Σταυροπούλου, την συνεργασία τους και την μεγάλη βοήθεια που της πρόσφερε στην δύσκολη στιγμή της.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Βογιατζάκη εξομολογήθηκε πως «την λατρεύω! Την Βίκυ δεν μπορείς να μην την αγαπάς! Δεν σου αφήνει το περιθώριο να μην την αγαπάς. Σε έχει πάντα στο νου της και θέλει να είναι πάντα οι άλλοι καλά και τελευταία αυτή. Θα πω ένα πολύ χοντρό παράδειγμα δικό μου, προσωπικό, με την Βίκυ. Κάποια στιγμή μου είχε κάνει απάτη ο λογιστής μου που τον είχα για πάρα πολλά χρόνια και τον εμπιστευόμουν. Κάνω έναν διακανονισμό με την εφορία και πρέπει να δώσω άμεσα 4.000 ευρώ, τις οποίες και δεν έχω για την πρώτη δόση».

«Σκεφτόμουν πως θα μπω στη φυλακή, μιας και τότε ίσχυε ακόμα η προσωποκράτηση για χρέη στο δημόσιο και ήθελα να πάρω στο θέατρο να ενημερώσω τους ανθρώπους για να βρουν έναν ηθοποιό για αντικατάσταση. Με παίρνει, λοιπόν, η Βίκυ τυχαία ένα τηλέφωνο, με ρωτάει «τι κάνεις;» και της λέω «καλά» αλλά εκείνη επέμενε αν έχω κάποια ανάγκη για να βοηθήσει».

«Με ξαναπήρε μετά από λίγο, μου ζήτησε να της στείλω τον αριθμό του λογαριασμού μου και με έπεισε με όλο το ταπεραμέντο της πως ήθελε να της μεταφέρουν κάποια χρήματα που δεν ήθελαν να φανούν! Την επόμενη μέρα με παίρνει πάλι και μου λέει, «άκου! Εγώ ήθελα να σου κάνω δώρο ένα ταξίδι. Σου έχω καταθέσει 4.000 ευρώ στο λογαριασμό σου για να πληρώσεις την πρώτη δόση της εφορίας, μετά θα αρχίσεις να πληρώνεσαι, θα έχεις χρήματα και το ταξίδι θα το κάνεις άλλη φορά». Όταν πληρώνομαι, λοιπόν, της λέω να μου στείλει τον λογαριασμό της για να της βάλω τα χρήματα και μου είπε «δεν μου χρωστάς τίποτα γιατί ήθελα να σου κάνω δώρω ένα ταξίδι, όπως και κάθε φορά που της το λέω»  συμπλήρωσε η Σοφία Βογιατζάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.