Σούλα Λιάκου: Μιλά για την περιπέτεια της υγείας της

Τέλος καλό, όλα καλά για τη Σούλα Λιάκου, που πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της.

Η Σούλα Λιάκου μίλησε, μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη: «Θυμάμαι μόνο ότι είχα έναν υψηλό πυρετό, 39.8, στον οποίο δεν έδωσα σημασία και κοιμήθηκα έτσι. Οταν ξύπνησα, δεν επικοινωνούσα με το περιβάλλον. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι βρέθηκα στο “Metropolitan”. Με είχαν μεταφέρει με ελικόπτερο και εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα.

Οι γιατροί μού είπαν ότι κάποιος ιός ανέβηκε στο κεφάλι από τον πυρετό και μου έκαναν αντι-ιική θεραπεία και antivirus. Πλέον αισθάνομαι μια χαρά, αλλά πρέπει να συνεχίσω τη θεραπεία. Μου έκαναν μια ηρεμιστική ένεση στο ελικόπτερο και εκεί έχασα τις αισθήσεις μου. Τις ξαναβρήκα στο νοσοκομείο και ευτυχώς που ήρθα στο “Μetropolitan”, γιατί οι γιατροί, χωρίς να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου, μου έδωσαν τη σωστή θεραπεία».

Η Σούλα Λιάκου είναι γνωστό ότι λόγω της δουλειάς της έχει φίλους απ’ όλο τον κόσμο. Η ίδια συγκινείται από το ενδιαφέρον και τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε, ενώ ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τη βοήθησαν: «Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του “Μetropolitan” για την εξαιρετική φροντίδα που μου παρέχουν ακόμα και φυσικά την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Πραγματικά δεν περίμενα να έχω κύμα συμπαράστασης απ’ όλο τον κόσμο. Είναι κάτι που μου προκαλεί πολύ μεγάλη συγκίνηση».