Συγκλονίζει η Αλεξανδράκη για το bullying που δέχεται ο αδερφός της: «Έχω βίντεο που τον κλωτσάνε»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Love It» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 8 Δεκεμβρίου η Δήμητρα Αλεξανδράκη και έκανε μια καταγγελία – σοκ!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με αφορμή το ερώτημα που έθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον πρωθυπουργό, αποκάλυψε ένα σοκαριστικό περιστατικό. Ο ετεροθαλής αδερφός δέχεται λεκτική και σωματική βία από συμμαθητές του στο σχολείο.

«Έχω βίντεο στα χέρια μου που το παιδί το κλωτσάνε»

«Θέλω να μιλήσω για ένα δικό μου περιστατικό. Έχω έναν αδελφό, από διαφορετικό πατέρα και πρόσφατα μετακόμισαν στην Κρήτη. Το παιδί από τότε δέχεται πολύ άσχημη και σωματική και λεκτική βία, έχουμε ζητήσει και παράλληλη στήριξη και λένε πώς έχει καθυστέρηση», είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει ένα περιστατικό μέσω Instagram, που κατάφερα και βρήκα το παιδί που μίλαγε άσχημα στον αδελφό μου, βρήκα τους γονείς του παιδιού, δεν γνώριζαν τίποτα και τώρα αυτό συνεχίζεται και από τους γονείς και από τους δασκάλους, οι οποίοι καλύπτουνε ο ένας τον άλλο γιατί εκεί είναι χωριό. Μία μέρα ο αδελφός μου ήρθε σπίτι με σκισμένο παντελόνι και χτυπημένο. Φτάσαμε στο σημείο να πηγαίνει το παιδί στο σχολείο με τα πόδια για να μην μπαίνει στο πούλμαν».

«Έχω βίντεο στα χέρια μου που το παιδί το κλωτσάνε, το κυνηγάνε και του πετάνε πέτρες. Δεν γίνεται άλλο πρέπει να κουνηθούμε, γιατί αυτός ο τόπος έχει γεμίσει με αίμα από αθώα παιδιά» κατέληξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.