Τα ζώδια που δεν μπορούν να συγκρατήσουν τον θυμό τους

296

Ορισμένοι άνθρωποι έχουν προικιστεί με υπομονή, την ώρα που ορισμένοι άλλοι εκνευρίζονται πάρα πολύ εύκολα. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι τους προσβάλλει, ενώ θυμώνουν με το παραμικρό. Ακόμα και η πιο μικρή αναποδιά, υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσει νεύρα, τα οποία συχνά ξεσπούν σε φωνές. Αν και δεν είναι κακοί ούτε προκαλούν προβλήματα, συχνά τα ξεσπάσματά τους μας φέρνουν σε δύσκολη θέση και προκαλούν αμηχανία.

Αν έχετε και εσείς έναν τέτοιον άνθρωπο στη ζωή σας και αναρωτιέστε πώς γίνεται να είναι τόσο νευρικός, ίσως το ζώδιό του να σας δώσει την απάντηση. Διαβάστε παρακάτω σε ποιο ανήκουν όσοι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τον θυμό τους.

Κριός
Οι Κριοί αγαπούν την ελευθερία τους και θυμώνουν πολύ όταν κάποιος προσπαθεί να την περιορίσει ή να τους ελέγξει. Τα λόγια τους, όταν έχουν νεύρα γίνονται αρκετά σκληρά, ενώ δύσκολα ελέγχουν τα συναισθήματά τους τη στιγμή που βρίσκονται εν βρασμώ.

Ταύρος
Η φράση «ταύρος εν υαλοπωλείω» περιγράφει ακριβώς αυτό το ζώδιο. Πεισματάρηδες και θερμόαιμοι οι Ταύροι ενοχλούνται εύκολα, συναίσθημα που βγαίνει προς τα έξω ως φωνές και έντονα λόγια. Από τη στιγμή που θα αποφασίσουν κάτι η γνώμη τους δεν αλλάζει και θα επιμείνουν σε αυτή, ακόμα κι αν τελικά αποδειχθεί λανθασμένη. Όταν θυμώνουν γίνονται αυθόρμητοι και οδηγούνται σε παρορμητικές πράξεις που ίσως αργότερα μετανιώσουν.

Σκορπιός
Η υπομονή τους είναι γνωστή. Μπορούν να γνωρίζουν κάτι και να περιμένουν τον άλλον να το αποκαλύψει μόνο και μόνο για να καταφέρουν να πάρουν την εκδίκηση που σχεδιάζουν. Ωστόσο, ως το πιο παθιασμένο ζώδιο, από τη στιγμή που θα ξεπεράσει τα όριά του και θα ξεσπάσει τον θυμό του δεν τον συγκρατεί τίποτα. Για να καταφέρει το δικό του θα κάνει τα πάντα κι αν κάποιος αντιτίθεται στα όσα λέει, δεν θα διστάσει να τον βάλει στη θέση του.