Μεταγραφικά νέα: Όλες οι τελευταίες φήμες για Μέσι, Κοουτίνιο, Χάμες και άλλα ταλέντα στην Ευρώπη

375

Αίσθηση παγκοσμίως έχει προκαλέσει η «παραίτηση» του Λιονέλ Μέσι από τη Μπαρτσελόνα, με το νέο «αφεντικό» των Μπλαουγκράνα Ρόναλντ Κούμαν να δηλώνει παρασκηνιακά πως είναι έτοιμος για τη μετά – Μέσι εποχή.

Στις μέχρι τώρα ομάδες που ακούγεται ότι πλαισιώνουν τον Αργεντινό Σούπερ Σταρ, εκτός από Ίντερ και Μάντσεστερ Σίτι, προστίθενται η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς και η αιώνια αντίπαλος των «Πολιτών» στην Αγγλία, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Φιλίπε Κοουτίνιο σύμφωνα με πληροφορίες, προτιμά να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς έληξε ο δανεισμός του στην Μπάγερν Μονάχου από τη Μπαρτσελόνα, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Τσέλσι, να κοντράρονται για την απόκτηση του Βραζιλιάνου.

Ο Τζέιμι Βάρντι τώρα, φαίνεται πως υπογράφει εκ νέου διετές συμβόλαιο με τη Λέστερ.

Στα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζινεντίν Ζιντάν φαίνεται να μην υπολογίζει τον Χάμες Ροντρίγκεζ, τη στιγμή που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του η Έβερτον. Η ομάδα από το Μέρσισάιντ, είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση για τον 29χρονο Κολομβιανό με του Μαδριλένους, κατόπιν της υπόδειξης του Ζινεντίν Ζιντάν να είναι έτοιμοι να τον παραχωρήσουν. Επιπλέον, η Μίλαν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του  21χρονου Μπραΐμ Ντίαζ των Ισπανών.

Κλείνοντας να αναφέρουμε πως ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη βρετανική αγορά έχει προκαλέσει ο 17χρονος Σκοτσέζος σέντερ μπακ της Νταντί Γιουνάιτεντ Λιούις Νίλσον, με τις Έβερτον, Λέστερ, Σαουθάμπτον και Λιντς να έχουν στείλει σκάτουτερς για τον νεαρό.