Ανάδρομος Ερμής από 23 Σεπτεμβρίου -Tα τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

369

Ο ανάδρομος Ερμής έχει ξεκινήσει επίσημα την πορεία του από τις 9 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 2 Οκτωβρίου 2022.

Όλο αυτό το διάστημα, ακόμα κι αν δεν ασχολείστε με τα ζώδια, κάτι θα έχει πιάσει το αυτί σας, αφού ό,τι αρνητικό συμβαίνει το αποδίδουμε εκεί.

Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, ο ανάδρομος Ερμής δεν είναι στην πραγματικότητα το τέλος του κόσμου. Δεν προσπαθεί να μας τιμωρήσει ή να μας κάνει να τα ξαναβρούμε για πεντηκοστή φορά με εκείνον τον απαίσιο πρώην.

Ο ανάδρομος Ερμής είναι στην πραγματικότητα εδώ για να μας βοηθήσει να αναθεωρήσουμε και να αναδιαμορφώσουμε την πορεία μας.

Από τις 9 Σεπτεμβρίου ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον Ζυγό. Αύριο, όμως, αλλάζει ζώδιο και συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του μέχρι τις 2 Οκτωβρίου από την Παρθένο.

Δείτε ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο:
Πώς ο ανάδρομος Ερμής θα χτυπήσει τους Διδύμους
Με την έναρξη αυτής της φάσης του ανάδρομου Ερμή που πλησιάζει -ειδικά από τις 23 του μήνα- θα δείτε κάθε είδους καθυστέρηση και αναβολές με ραντεβού, ταξίδια ή οτιδήποτε άλλο έχετε προγραμματίσει.

Αν κάνετε περιστασιακές γνωριμίες με νέους ανθρώπους, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ξαφνικά σας κάνουν ghosting ή ότι έχουν δεύτερες σκέψεις.

Ένας πρώην, μια παλιά σχέση ή μια παλιά φλόγα μπορεί να κάνει την επανεμφάνισή του. Αν προσδοκάτε μια επανασύνδεση, προχωρήστε άφοβα. Μπορεί, επίσης, να νιώσετε μια απογοήτευση γύρω από οικογενειακά θέματα, το σπίτι, την ακίνητη περιουσία.

Πώς θα επηρεαστούν οι Παρθένοι από τον ανάδρομο Ερμή
Ο πλανητικός σας κυβερνήτης προκαλεί χάος για άλλη μια φορά, Παρθένοι! Με την έναρξη της φάσης της ανάδρομης πορείας του Ερμή, θα βιώσετε πολλές καθυστερήσεις, απογοητεύσεις και δράματα γύρω από το εισόδημα και τα οικονομικά σας. Αυτό μπορεί να φέρει αρκετή αγωνία. Φροντίστε να ελέγχετε διπλά και τριπλά όλα τα έξοδα και τις συναλλαγές σας.

Τα πράγματα θα βελτιωθούν μετά τις 2 Οκτωβρίου.

Τι φέρνει για τους Τοξότες ο ανάδρομος Ερμής
Θα έχετε πολλά να αναθεωρήσετε, Τοξότες. Ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις φιλίες και την κοινωνική σας ζωή. Μπορεί, για παράδειγμα, να γίνει μια παρεξήγηση με άτομα που γνωρίζετε ή να εμπλακείτε σε καβγά.

Παλιοί φίλοι και εραστές μπορεί να επιστρέψουν κοντά σας αυτό το διάστημα. Αν επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με κάποιον, κάντε το. Αν θέλετε, επίσης, να επιστρέψετε σε έναν παλιό εργοδότη ή ένα project που αφήσατε στη μέση, το timing είναι καλό.

Ιχθύες: Πώς θα τους επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής
Αξιολογήστε τις σχέσεις σας τώρα, Ιχθύες. Η φάση της ανάδρομης πορείας του Ερμή σάς βάζει σε μια διαδικασία αναθεώρησης σε όλα τα επίπεδα.

Προσοχή σε απογοητεύσεις με περιουσιακά στοιχεία ή επενδύσεις.

Πρώην ή παλιοί συνεργάτες μπορεί να εμφανιστούν μπροστά σας. Αν θέλετε να επανασυνδεθείτε με κάποιον, αδράξτε την ευκαιρία.