Δεν θα περιμένατε ότι αυτά τα ζώδια είναι τόσο ρομαντικά

Κάποια ζώδια είναι οι ειδικοί όταν μιλάμε για ρομαντισμό. Για παράδειγμα, ο Ζυγός και ο Τάυρος. Έχουν και τα δύο κυβερνήτη την Αφροδίτη, τον πλανήτη που σχετίζεται με τον έρωτα και τον ρομαντισμό, οπότε το να είναι συναισθηματικοί και να εκφράζουν την στοργή τους με πιο παραδοσιακούς τρόπους τους βγαίνει φυσικά. Αν ψάχνεις να τέτοιους συντρόφους, να ξέρεις ότι υπάρχουν και άλλα ζώδια που θα έπρεπε να αναζητήσεις. Είναι κρυφά ρομαντικοί και κρύβουν μια πολύ τρυφερή πλευρά. Μπορεί να μην έρθουν κάτω από το παράθυρό σου κρατώντας να κασετόφωνο -όχι επειδή δύσκολα θα βρεις- αλλά ξέρουν πώς να σε κορτάρουν. Κάποιες φορές με τον εντελώς δικό τους και υπόγειο τρόπο.

Κριός

Το ρομαντικό στιλ του Κριού έχει να κάνει με το πώς προσεγγίζουν τα πάντα: με εκρήξεις πάθους και απόλυτη δέσμευση. Δεν είναι πάντα καλός στο να θυμηθεί επετείους, είναι όμως ο τύπος που θα σου κάνει έκπληξη οργανώνοντας μια απόδραση για το σαββατοκύριακο για τους δυο σας, έτσι απλά και χωρίς λόγο. Ο Κριός ζει τη στιγμή, κυνηγά όταν τον ενθουσιάζει και τον γεμίζει. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι από αυτούς που κάνουν σχέδια. Αντίθετα, όταν έρθει η στιγμή και νιώσουν ρομαντικά, θα προχωρήσουν με την μεγάλη, γλυκιά τους χειρονομία.

Παρθένος

Μπορεί να μην είναι το ζώδιο που σκάει στο μυαλό σου όταν σκέφτεσαι τον ρομαντισμό. Αυτό το ζώδιο της Γης είναι περισσότερο γνωστό για την πρακτικότητα, την ανάλυση και την κριτική του διάθεση. Αυτό που δεν έχει εκτιμηθεί αρκετά είναι ότι τους αρέσει να φροντίζουν και να ανεβάζουν την διάθεση των ανθρώπων που είναι στη ζωή τους. Δεν είναι ο τύπος που θα σου φέρει μια ντουζίνα με λουλούδια ή θα σου γράψε ερωτικά ποιήματα αλλά θα σου δείξει τη ρομαντική του πλευρά κάθε μέρα σε μικρά πράγματα που θα κάνει, όπως με το να ικανοποιεί τις ανάγκες σου, να σου λέει ζεστά και τρυφερά λόγια και να κάνει μεγάλο θέμα την οργάνωση του πάρτι των γενεθλίων σου κάθε χρόνο. Πάντα ψάχνει για τρόπους να γιορτάσει μαζί σου και να σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστή και ότι σε αγαπά.

Αιγόκερως

Αν ο τελευταίος σου σύντροφος σε έκανε να μην νιώθεις σημαντική για εκείνον επειδή δεν θυμόταν τα γενέθλιά σου ή την επέτειό σου, βρες αμέσως έναν εκπρόσωπο αυτού του ζωδίου. Ο Αιγόκερως μπορεί να μην τα πηγαίνει καλά με τα ευαίσθητα θέματα αλλά δεν θα ξεχάσει ποτέ μια σημαντική ημερομηνία είναι σου δώσει πολλή αγάπη εκείνη τη μέρα. Είναι οργανωτικός, πειθαρχημένος, πιστός και κρυφά ρομαντικός. Μπορεί να μην σου κάνει κάθε μέρα αυθόρμητες ρομαντικές χειρονομίες αλλά όταν βάλει το μυαλό του σε ρομαντικό mode θα το κάνει όπως με όλα τα άλλα: με απόλυτη αφοσίωση και πολύ σχολιαστικό σχεδιασμό.