Γιώργος Καράβας για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν ξέρω τι έχει βιώσει, εγώ βίωσα φανταστικές στιγμές τρία χρόνια στο «GNTM»

4751

Ο Γιώργος Καράβας μίλησε για τα τηλεοπτικά του σχέδια, για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και για το αν δέχτηκε bullying στο ριάλιτι μόδας.

Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» το πρωί του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου, όπου μίλησε για όλα αυτά.

Για τον «αστικό μύθο» που υπάρχει για το αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Βίκυ Καγιά έχουν κακές σχέσεις, δήλωσε αρχικά: «Εγώ πήγα στο GNTM στον τρίτο κύκλο. Όταν πήγα εγώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε αποχωρήσει. Άρα δεν έχω υπάρξει στη συνύπαρξη αυτών των δύο γυναικών».

Σχετικά με τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ότι είχε υποστεί bullying κατά τη διάρκεια του GNTM, ο Γιώργος Καράβας σχολίασε: «Υπάρχει κάποιος που δεν πιέζεται στη δουλειά; Επειδή νομίζω ότι αναφέρεσαι στο κομμάτι του bullying – η Ηλιάνα είχε χρησιμοποιήσει αυτή την λέξη – εγώ μπορώ να μιλήσω αποκλειστικά για εμένα. Είχα φανταστικό χρόνο στο GNTM σε όλα τα επίπεδα τόσο στο κομμάτι του backstage με την παραγωγή όσο και στο κομμάτι του Live. Δεν υπήρχε κανένα είδος κακοποίησης και σε κανένα επίπεδο. Προσωπικά μιλώντας. Πέρασα φανταστικά και θα το ξαναέκανα αύριο».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι έχει βιώσει το κορίτσι. Πραγματικά. Οπότε δεν μπορώ να απαντήσω εγώ για την Ηλιάνα. Έχω βιώσει φανταστικές στιγμές τρία χρόνια στο GNTM, θα ήταν άδικο από μεριάς μου να γυρίσω και να πω κάτι αρνητικό».

Τι είχε δηλώσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη είχε παραχωρήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε εκπομπή ενός podcast τον Οκτώβριο του 2022, αναφερόμενη για πρώτη φορά στο άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και τις συνθήκες στο GNTM, όπου συμμετείχε για 2 σεζόν στην κριτική επιτροπή.

Το μοντέλο είχε μιλήσει στο «Outsiders» για την επιστροφή της από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα αποκαλύπτοντας πως βίωνε bulling και «ζούσε έναν εφιάλτη» στον χώρο εργασίας της.

Ακόμα, είχε αναφέρει πως έχασε τη δουλειά της στο ριάλιτι μοντέλων λέγοντας πως δεν μπορεί να φανερώσει ακόμα τους λόγους, ενώ σχολίασε και όσα γράφονται κατά καιρούς για τα κιλά της μέχρι και σήμερα στα social media.

«Μεγάλωνα ηλικιακά και ήμουν στη Νέα Υόρκη που ή θα τα κατάφερνα στο μόντελιγνκ ή όχι, δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο. Ξεκίνησα να έχω άγχος λόγω αυτού, δε συνέβη κάτι άλλο απλά ήταν στο μυαλό μου. Αρρώστησα περισσότερο στην Ελλάδα. ήταν δύσκολο για μένα να καταλάβω τη δουλειά γιατί την έκανα για πρώτη φορά και προσπαθούσα να την κάνω όσο καλύτερα μπορούσα. Μετά βίωσα μπούλινγκ στη δουλειά. Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ και μετά είχα μια εγχείρηση. Κανείς δε το ξέρει αυτό. Στη δεύτερη σεζόν του GNTM ήμουν πολύ άσχημα. Έκανα εγχειρήσεις και έπαιρνα φάρμακα. Αν με ήξερε κάποιος καταλάβαινε ότι ήμουν άρρωστη. Το βάρος μου άλλαζε. Τη μια έπαιρνα βάρος και την άλλη έχανα από τα φάρμακα. Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν του GNTM ήταν εφιάλτης αλλά εγώ προσποιούμουν τη χαρούμενη».

«Τελειώσαμε τη δεύτερη σεζόν και εγώ έμεινα εκτός του σόου για λόγους που δε μπορώ να πω και μετά ήρθε η πανδημία. Τα κιλά μου επέστρεψαν στο κανονικό τους και εγώ δεν ξανά ένιωσα άγχος γιατί έβαλα σε προτεραιότητα τον εαυτό μου. Τα κιλά μου ήταν τεράστιο θέμα στην Ελλάδα, υπήρχαν σχόλια στα social media όπως ότι έχασα κιλά και είμαι άρρωστη. Δεν είμαι άρρωστη, ήμουν όμως. Τώρα είμαι ξανά υγιής και δε νιώθω άγχος…. Να είστε ευγενικοί γιατί ήμουν στην άλλη πλευρά και πέρασα δύσκολα» είχε πει χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.