Κώστας Λεφάκης: Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2022

Αναλυτικά οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2022 από τον γνωστό αστρολόγο.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022,

ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ UTC 18.35

Με την συμμετοχή Πλούτωνα και Αφροδίτης και αρμονική Ουρανού. Αφορά τον σταυρό των παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και η επίδρασή της είναι έντονη και καθοριστική. Αποφάσεις που θα παρθούν θα έχουν μακροπρόθεσμη δύναμη και οι αλλαγές που θα γίνουν θα διαμορφώσουν νέες καταστάσεις. Είναι καλό τα όποια προβλήματα αυτής της εποχής, να αντιμετωπιστούν με ρεαλισμό και σύνεση. Δεν συνιστώνται ριψοκίνδυνες δραστηριότητες οικονομικής ή επαγγελματικής φύσεως.

Γενικότερα πρόκειται για ένα διάστημα αρκετά σοβαρό για τις διεθνείς πολιτικές εξελίξεις. Γεγονότα που θα μεσολαβήσουν, δημιουργούν κλίμα ανησυχίας. Γίνεται αισθητή η παγκόσμια οικονομική ύφεση. Θα παρατηρηθεί αύξηση ασθενειών και θανάτων.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022,

ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΑΡΚΟΥ – ΑΙΓΟΚΕΡΩ UTC 16.59

Με συμμετοχή Αφροδίτης, Άρη, Πλούτωνα και Ποσειδώνα σε ανάμικτες επιρροές.Αφορά τα παρορμητικά ζώδια και η επίδρασή της προβλέπεται δύσκολη και τραυματική. Οι εξελίξεις αυτήν την περίοδο θα έχουν καθοριστικό και ανατρεπτικό χαρακτήρα. Αλλαγές και αντιθέσεις, καλό είναι, να αποφευχθούν. Ατυχήματα και θνησιμότητα αυξάνονται. Ιδιαίτερη προσοχή σε αγοραπωλησίες και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Σε γενικότερες γραμμές, το διάστημα αυτό θα τονίσει οικογενειακά προβλήματα, θα αυξήσει χωρισμούς, ατυχήματα και εγκληματικότητα. Δυσάρεστη είναι η κατάσταση στον διεθνή πολιτικό χώρο, ψυχραίνουν οι σχέσεις Κίνας με ΗΠΑ, ενώ θα παρατηρηθούν βίαιες αντιδράσεις σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Προβλήματα θα αντιμετωπίσει και η ναυτιλία. Τέλος, μετεωρολογικές και γεωλογικές αναταράξεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ 1ΗΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ 05,49 UTC

Συμμετέχουν Ουρανός, Άρης, Πλούτωνας και Κρόνος.

Αφορά τον σταυρό των σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) και η επίδρασή της είναι εκρηκτική και ανατρεπτική.

Είναι σκόπιμο να αποφευχθούν αντιθέσεις στο άμεσο περιβάλλον και να προσεχτούν ιδιαίτερα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα.

Αρκετοί θα ζήσουν αισθηματικές αντιξοότητες και άλλοι θα καταληφθούν από άγχος ή βιασύνη για να διεκπεραιώσουν υποχρεώσεις. Μπορεί όμως να συμβούν λάθη ή ατυχήματα. Σε γενικότερες γραμμές θα γίνει πιο αισθητή η οικονομική δυσκολία και η ένταση στις διαφωνίες κρατών μεταξύ τους. Θα κυριαρχήσουν άσχημες καιρικές συνθήκες, θα αυξηθούν οι ασθένειες και η επιθετικότητα στην ανθρώπινη συμπεριφορά. Στην Ελλάδα θα υπάρξουν μεγάλα προβλήματα στην εξωτερική πολιτική.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022 ,

ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΛΕΟΝΤΑ – ΥΔΡΟΧΟΟΥ, UTC 16.59

Συμμετέχουν Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Κρόνος και Ουρανός σε μικτές επιρροές.

Αφορά το σταυρό των σταθερών ζωδίων και η επίδρασή της είναι καθοριστική και εξελικτική για ζητήματα και προβλήματα που είναι επίκαιρα.

Η πανσέληνος αυτή λειτουργεί σαν συνέχεια και κλιμάκωση της προηγηθείσας Νέας Σελήνης. Είναι σκόπιμο να μην αφεθεί τίποτα στην τύχη και να αποφευχθούν διαφωνίες και αντιθέσεις.

Γενικότερα το διάστημα αυτό θα τονίσει την ανασφάλεια και το άγχος σε παγκόσμια κλίμακα και θα οξύνει τα οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα. Είναι πιθανόν τώρα να αποφασιστούν αλλαγές και ανακατατάξεις στην πολιτική ζωή του τόπου

ΜΑΡΤΙΟΣ

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ, UTC 17.38

Συμμετέχουν Δίας, Ποσειδώνας και Ουρανός.

Επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια ( Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς) και η επίδρασή της είναι αιφνιδιαστική και έντονη.

Θα φέρει έκτακτα περιστατικά στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα των περισσότερων.

Ψυχραιμία και πρόνοια συνιστώνται για όλους.

Εριστικότητα και αντιθέσεις δεν θα έχουν καλά αποτελέσματα. Υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων, ηλεκτροπληξιών και κλοπών. Αποφάσεις που θα ληφθούν τώρα μπορεί να μην είναι εύστοχες.

Σε γενικότερες γραμμές έχουμε έναν καινούριο κύκλο παγκόσμιας πολιτικής έντασης και αύξηση ανησυχίας και ανασφάλειας σε πολλές κοινωνικές ομάδες. Ο καιρός προβλέπεται άστατος, ενώ οι πολιτικές ζυμώσεις συνεχίζονται και ετοιμάζονται εκπλήξεις για τους επόμενους μήνες.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΑΡΘΕΝΟΥ – ΙΧΘΥΩΝ, UTC 07.20

Συμμετέχουν Ερμής, Δίας, Ποσειδώνας, Ουρανός και Πλούτωνας.

Επηρεάζει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού και η επίδρασή της είναι δύσκολη και διαβρωτική. Τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν θα ενταθούν και είναι πιθανόν να κυριαρχήσουν απρόβλεπτα περιστατικά που θα οδηγήσουν την κατάσταση σε αδιέξοδο. Οι ενέργειες απαιτούν ρεαλισμό και λογική και οι αποφάσεις πρόνοια. Σε γενικότερες γραμμές το διάστημα χαρακτηρίζεται από μια σύγχυση στον πολιτικό χώρο και ίσως από έντονο παρασκήνιο και συνωμοτικό κλίμα. Την περίοδο αυτή θα παγιδευτούν πολλοί άνθρωποι, θα ειπωθούν πολλά ψέματα και θα χαθούν πολλά χρήματα. Θα κυριαρχήσει ο δύσκολος καιρός, τα ατυχήματα και οι βιαιότητες σε όλον τον κόσμο. Μια έξαρση των ψυχασθενειών και των ιώσεων και μια κλιμάκωση των οικονομικών δυσκολιών, θα συμβάλλουν ώστε να νιώσουμε την είσοδο της Άνοιξης πολύ δύσκολα.

Πηγή: oroskopos.gr