Μαρούσι: Μαχαίρωσαν 20χρονο σε εμπορικό κέντρο για οπαδικούς λόγους

190

Μια ομάδα πέντε ανηλίκων επιτέθηκε χθες το απόγευμα σε τετραμελή παρέα, που βρισκόταν στον περίβολο γνωστό εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι. Από την συμπλοκή τραυματίστηκε ένας 20χρονος, από αιχμηρό αντικείμενο, με την ΕΛ.ΑΣ. να αποδίδει την επίθεση σε οπαδικά κίνητρα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την δημόσια τηλεόραση, όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα τεσσάρων παιδιών (είκοσι χρονών ο μεγαλύτερος, δύο 17χρονοι και ένας 15χρονος) είχε βγει να κάνουν τη βόλτα τους. Τους προσέγγισε και τους εγκλώβισε μια ομάδα αγνώστων, όπως ανέφεραν στις αρχές, ρωτώντας τους τι ομάδα είναι. Ο εικοσάχρονος- σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ- βγήκε μπροστά για να υπερασπιστεί τα υπόλοιπα μέλη της παρέας, καθώς στην άλλη παρέα δεν άρεσε η απάντηση που είχε δοθεί, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσουν και να τον τραυματίσουν με μαχαίρι στο πόδι.

Ο εικοσάχρονος διακομίστηκε στον «Ερυθρό Σταυρό» για τις πρώτες βοήθειες, ενώ τα άλλα τρία μέλη της παρέας βρέθηκαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους για να δώσουν κατάθεση.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.