Παντρεύεται ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – Την κόρη ενός βαθύπλουτου επιχειρηματία

Τον γάμο του μικρότερου γιου του Φίλιππου, ανακοίνωσε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Άννα Μαρία.

Ο μικρότερος γιος του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ αρραβωνιάστηκε με την Νίνα Ναστάζια Φλορ, στην Ιθάκη και αναμένεται να προγραμματίσουν το γάμο τους για το επόμενο διάστημα.

Την δήλωση συνοδεύουν δύο φωτογραφίες του νέου ζευγαριού, που τραβήχτηκαν από τον δεύτερο γιο του Κωνσταντίνου, Νικόλαο Γλίξμπουργκ. Η νύφη και ο γαμπρός ποζάρουν αγκαλιά σε έναν βράχο με θέα την θάλασσα της Ιθάκης.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ανακοίνωσε τον αρραβώνα του μικρότερου γιου του Φίλιππου

Ποια είναι η αρραβωνιαστικιά του Φίλιππου Γλίξμπουργκ

Ο Φίλιππος Γλίξμπουργκ που γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1986, είναι αναλυτής hedge fund στη Νέα Υόρκη. Η μελλοντική σύζυγός του, Νίνα είναι κόρη του Ελβετού επιχειρηματία Τόμας Φλορ (πριν κάποια χρόνια βρέθηκε στη λίστα του Forbes με τους δισεκατομμυριούχους με την περιουσία του να εκτιμάται στα 2,3 δισ. ωστόσο, πλέον δεν βρίσκεται σε αυτή ) που ίδρυσε την ιδιωτική εταιρεία ναύλωσης τσάρτερ, VistaJet. Έχει εργαστεί ως δημιουργική διευθύντρια για την εταιρεία και ίδρυσε επίσης το μη κερδοσκοπικό ερευνητικό κέντρο θαλάσσης, το Κέντρο Επιστημονικών Σπουδών Bazaruto (BCSS), το 2017.

Η μητέρα της Καταρίνα Φλορ ήταν creative director του διάσημου οίκου Faberge, και Fashion και Jewellery Director, της ρωσικής Vogue, καθώς, της Vogue Hellas.

Η Νίνα Φλορ έγινε Creative Director της VistaJet το 2018. Γεννήθηκε στην Ελβετία και πέρασε τα σχολικά της χρόνια στην Αγγλία και την Αμερική. Η ίδια μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ του Λονδίνου, της California όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά και βρίσκει την ευκαιρία να επιδοθεί και στο αγαπημένο της άθλημα, το surf, και στο νησί Benguerra, όπου έχει δημιουργήσει ένα ξενοδοχείο εναρμονισμένο με το περιβάλλον και τη φύση γύρω του.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έχει συνολικά 5 παιδιά: την 55χρονη Αλεξία, τον 53χρονο Παύλο – που έκανε φέτος διακοπές με την οικογένειά του στις Σπέτσες, τον 50χρονο Νικόλαο, την 37χρονη Θεοδώρα, η οποία επρόκειτο να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της Μάθιου Κουμάρ τον Μάιο, αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και τέλος τον 34χρονο Φίλιππο.