Τρία ζώδια που δεν ξεχνούν το παρελθόν και δύσκολα προχωρούν μπροστά

365

Γενικά είναι δύσκολο να ξεχάσουμε το παρελθόν μας και να προχωρήσουμε. Αλλά μερικοί άνθρωποι είναι λίγο πιο ευαίσθητοι σε αυτή την περίπτωση. Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν καθόλου τα όσα έχουν συμβεί και συνεχίζουν να παλεύουν με τις μνήμες τους για πολύ καιρό. Δείτε παρακάτω τα 3 ζώδια που δεν μπορούν να ξεχάσουν εύκολα το παρελθόν τους.

Καρκίνος
Ο βασιλιάς αυτή της λίστας. Οι Καρκίνοι προσκολλώνται πολύ εύκολα σε άτομα, πράγματα και… αναμνήσεις. Δεν προσπερνούν όσα έζησαν, ενώ είναι τόσο συναισθηματικοί που πληγώνονται πάρα πολύ εύκολα. Σκέφτονται συχνά τα όσα έχουν ζήσει, ακόμα κι αν έχουν προχωρήσει στη ζωή τους. Μάλιστα, συχνά συγκρίνουν το παρόν με το παρελθόν, με αποτέλεσμα να «πέφτουν» στα ίδια λάθη.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι πολύ συναισθηματικοί και μυστικοπαθείς άνθρωποι. Ανοίγονται σπάνια στους άλλους και περιμένουν και εκείνοι να τους δείξουν 100% εμπιστοσύνη. Αν προδωθούν και πληγωθούν (πράγμα που συμβαίνει εύκολα) γίνονται μέχρι και κακοί, ενώ δύσκολα θα ξεχάσουν. Μπορεί, μάλιστα, να έχουν πάρει την εκδίκησή τους, αλλά δεν αφήσουν ποτέ όσα έχουν συμβεί να σβήσουν από το μυαλό τους.

Ιχθύς
Τη λίστα με τα προσκολλημένα στο παρελθόν ζώδια συμπληρώνουν οι, υπερβολικά ευαίσθητοι, Ιχθύες. Όπως όλα τα ζώδια του νερού, τα Ψάρια βιώνουν έντονα κάθε συναίσθημα. Τα παίρνουν όλα πολύ σοβαρά και δύσκολα αφήνουν όμορφες (και κυρίως άσχημες) στιγμές να ξεχαστούν. Σε όποια φάση της ζωής τους και αν βρίσκονται – ακόμα κι αν έχουν προχωρήσει παρακάτω- δεν ξεχνούν.