Αφροδίτη στον Τοξότη: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

H Αφροδίτη, ο πλανήτης της ευχαρίστηστης και της τρυφερότητας, βρίσκεται από τις 16 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Τοξότη και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου.

Όλα τα ζώδια θα νιώσουν την επιρροή της με τον ενθουσιασμό να αυξάνεται στις σχέσεις τους. Ποια, όμως, επηρεάζονται περισσότερο;

Κριός
Ώρα για περιπέτεια. Η Αφροδίτη σάς πιέζει να βγείτε από την ζώνη ασφαλείας σας και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Εκμετταλευτείτε την ενέργειά της για να οργανώσετε ταξίδια ή να σχεδιάσετε κάτι για το μέλλον – επαγγελματικά ή και προσωπικά.

Λέων
Ετοιμαστείτε να νιώσετε στο έπακρο την επιρροή της Αφροδίτης. Ρομαντισμός, ευχαρίστηση, δημιουργικότητα και παραγωγικότητα σάς χαρακτηρίζουν αυτό το διάστημα. Αν είστε μόνες εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για γνωριμίες και φλερτ κι αν είστε σε σχέση «ζωντανέψτε» τη μεταξύ σας κατάσταση, όπως μόνο εσείς ξέρετε.

Ζυγός
Όλοι κρέμονται από το στόμα σας αυτό το διάστημα. Η πειθώ σας βρίσκεται στα ύψη και έτσι μπορείτε να καταφέρετε ό,τι επιθυμείτε. Φυσικά, επιβραβεύστε τον εαυτό σας με ένα ταξίδι, ακόμα και μικρό σε διάρκεια.

Τοξότης
Ετοιμαστείτε να λάμψετε. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και τα γενέθλιά σας να πλησιάζουν όλη η προσοχή στρέφεται πάνω σας. Ανανεώστε την εμφάνισή σας και περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, η λάμψη σας θα μαγνητίζει κάθε βλέμμα.

Υδροχόος
Ήρθε η ώρα να ξεσκονίσετε τις κοινωνικές σας ικανότητες. Η δημοφιλία σας χτυπά κόκκινο και με την Αφροδίτη στον Τοξότη δεν θα προλαβαίνετε τις προσκλήσεις για events και εξόδους. Το ίδιο θα συμβαίνει και με τα φλερτ, αν αυτό αποζητάτε.