Αυτά τα ζώδια δεν μπορούν να «χωνέψουν» τον χωρισμό

Οι χωρισμοί είναι δύσκολοι και κάθε άνθρωπος τους αντιμετωπίζει διαφορετικά. Είτε πρόκειται για μια σχέση που κράτησε καιρό είτε για μία με μικρότερη διάρκεια, υπάρχουν εκείνοι που θα συνεχίσουν κρύβοντας τα όσα νιώθουν και εκείνοι που θα δυσκολευτούν πολύ να αποδεχτούν τη νέα κατάσταση. Σε ποια ζώδια μπορεί να ανήκουν;

Ταύρος
Ως ένα από τα σταθερά ζώδια δεν τα πηγαίνει καλά με τις αλλαγές. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου θα παλέψουν πολύ για τη σχέση τους και θα κάνουν τα πάντα μέχρι το τέλος. Ωστόσο, αν ο χωρισμός είναι η λύση, θα το πάρουν απόφαση, η οποία δεν θα αλλάξει. Είναι πεισματάρηδες και αν πουν ότι κάτι θα γίνει αυτό δεν αλλάζει.

Καρκίνος
Πολλοί αναγνωρίζουν στους Καρκίνους την πίστη και την προστατευτικότητά τους. Όταν φτάνουν στο σημείο να χωρίσουν, καλύπτονται με το σκληρό περίβλημά τους, ώστε να κρύψουν την ευαλωτότητά τους. Χρειάζεται χρόνος για να εμπιστευτούν ξανά κάποιον και χρησιμοποιούν την επίθεση ως άμυνα.

Σκορπιός
Μπορεί να δείχνει δύσκολα τα συναισθήματά του, αλλά ο χωρισμός για έναν Σκορπιό είναι μαχαιριά στην καρδιά – ειδικά αν δεν τον επεδίωξε εκείνος. Μπορεί να φαίνεται καλά, αλλά στην πραγματικότητα θα εκδηλώσει τα έντονα συναισθήματά του με παρασκηνιακό ή και εκδικητικό τρόπο. Αν καταφέρει να διαχειριστεί τα σκοτεινά του συναισθήματα, θα μπορέσει να αποδεχτεί και τον χωρισμό.