Η περιπέτεια περιμένει αυτά τα ζώδια τη νέα εβδομάδα

315

Αρκετά θετική προβλέπεται η νέα εβδομάδα, στη διάρκεια της οποίας αποχαιρετάμε τον Νοέμβριο και υποδεχόμαστε τον Δεκέμβριο, τον μήνα των Χριστουγέννων. Το Τρίγωνο Άρη – Κρόνου στις 28 Νοεμβρίου μάς χαρίζει αυτοπειθαρχία με την αντίθεση Ερμή – Άρη στις 29/11 να μας παρασύρει σε ξεσπάσματα. Ο Δεκέμβριος ξεκινά με την αντίθεση Άρη Αφροδίτης, δίνοντας περισσότερη ένταση σε πάθη. Οπότε χαρείτε τα πάθη που έρχονται, προσπαθώντας να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Ποια ζώδια θα ζήσουν μια εβδομάδα γεμάτη περιπέτειες;

Λέων
Ανοιχτό μυαλό πρέπει να διατηρήσετε αυτή την εβδομάδα, ειδικά αναφορικά με τις σχέσεις σας. Αυτή η στάση ζωής θα μπορούσε να σας ευνοήσει και στο κοινωνικό σας περιβάλλον, αλλά και στα επαγγελματικά. Επανεξετάζετε τα επόμενα βήματά σας και παρά τα άγχη που ίσως σας καταβάλλουν, αφιερώνετε στον σύντροφό σας ουσιαστικό χρόνο. Δώστε προσοχή στον τρόπο που εκφράζεστε και όλα θα κυλήσουν ομαλά. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και τις δυνατότητές σας. Γίνετε ο ηγέτης που πάντα είστε.

Τοξότης
Πρόσφατα κάνατε ορισμένες σημαντικές συζητήσεις παρασκηνιακά, αλλά πλέον, σας δίνεται η ευκαιρία να πείτε την αλήθεια σας. Αυτό θα είναι και το σύνθημά σας τις επόμενες ημέρες. Θα δείτε τα πράγματα με έναν άλλο τρόπο και θα αισθάνεστε πιο σίγουρη και προσγειωμένη για τις αποφάσεις σας. Πλέον, η καρδιά σας μιλά από μόνη της και εσείς την ακούτε.

Ιχθύς
Όλη η εσωτερική δουλειά που κάνετε τα τελευταία χρόνια αρχίζει να αποδίδει. Δείχνετε εμπιστοσύνη σε όσα σας επιφυλάσσει το μέλλον, χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε κάθε του λεπτομέρεια. Η εσωτερική σας δύναμη αυξάνεται και η διαίσθησή σας ενισχύεται. Δείξτε συμπόνια στο περιβάλλον σας, διατηρήστε τον έλεγχο και μην διαταράσσετε την ψυχολογία σας.