Τα ζώδια που δεν ικανοποιούνται ποτέ και με τίποτα

Έχετε παρατηρήσει πως ορισμένοι άνθρωποι όσα κι αν έχουν, ό,τι κι αν αποκτήσουν δεν νιώθουν ποτέ πλήρεις; Ακόμη και αν στη ζωή τους κατάφεραν ή τους δόθηκαν όλα όσα ζήτησαν, εκείνοι εξακολουθούν να ζητούν περισσότερα.

Όχι, αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με υλικά αγαθά. Δεν είναι, δηλαδή, ακριβώς άπληστα ζώδια. Είναι, όμως, άνθρωποι που κυνηγούν στόχους και θέλουν διαρκώς να εξελίσσονται, ακόμα και αν αυτό γίνει εις βάρος άλλων.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Κριός
Στη «φύση» των Κριών είναι το κυνήγι και η επιτυχία. Προσπαθούν διαρκώς να κατακτήσουν νέους στόχους, πράγμα που όταν το καταφέρουν θα το βαρεθούν εύκολα και θα αναζητήσουν κάτι καινούριο. Ενθουσιάζονται, παθιάζονται και το ίδιο εύκολα βαριούνται. Κάθε τι είναι καλύτερο από αυτό που είχαν και δεν μπορούν να ηρεμήσουν αν δεν αποκτήσουν αυτό που τους κέντρισε το ενδιαφέρον.

Δίδυμοι
Είναι γνωστό πως οι Δίδυμοι βαριούνται εύκολα και αναζητούν πάντα κάτι που θα τους εξιτάρει. Είτε μιλάμε για προσωπικές είτε για επαγγελματικές σχέσεις δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι. Ψάχνουν διαρκώς το καινούριο και αναζητούν τον ενθουσιασμό, αλλά και αυτό το «κάτι» που θα κάνει το συνεπάρει το μυαλό τους. Αν καταφέρετε να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον τους και να «παίξετε» με τις σκέψεις τους τότε ίσως και να μείνετε στη ζωή τους για αρκετό καιρό. Αλλά και πάλι, μην το έχετε για σίγουρο.

Τοξότης
Το ζώδιο που αναζητά διαρκώς την περιπέτεια και δεν εφησυχάζει δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Οι Τοξότες έχουν την αστείρευτη επιθυμία για τα καλύτερα. Διψούν για το κάτι καινούριο, δεν φοβούνται το άγνωστο και δύσκολα παραμένουν σε μία στάσιμη κατάσταση. Το ρίσκο είναι συνώνυμο του ονόματός τους, όπως και η αίσθηση του ανικανοποίητου.