Τα ζώδια που θα δουν τα αισθηματικά τους να βελτιώνονται τις επόμενες ημέρες

1123

Μπορεί για μερικά ζώδια η εβδομάδα που ξεκίνησε εχθές και θα διαρκέσει μέχρι την 1η Οκτωβρίου να είναι άκρως αρνητική, για άλλα όμως τα πράγματα εξελίσσονται πιο θετικά – ειδικά στον τομέα των προσωπικών.

Η πανσέληνος στον Κριό στις 29 του Σεπτέμβρη τα ευνοεί και τα βοηθά να βιώσουν όμορφες στιγμές με το ταίρι τους.

Παρθένος
Η φάση της ζωής στην οποία βρίσκεστε τώρα είναι αυτή της αποδοχής, καθώς μαθαίνετε ότι μπορείτε να επιτύχετε και να δημιουργήσετε αυτό που επιθυμείτε περισσότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχετε τον έλεγχο σε κάθε πτυχή της ζωής σας, ούτε στα ερωτικά. Στο παρελθόν, αυτές οι μικρές ατέλειες σας φαίνονταν βουνό, αλλά αυτή τη στιγμή νιώθετε πως δεν μπορούν να σας κλέψουν τη χαρά. Ίσως αυτό να οφείλετε στη νέα σχέση που ήρθε στη ζωή σας ή στο γεγονός ότι νιώθετε πως τα πράγματα πλέον κυλούν μπροστά χωρίς βία.

Μπορεί να σας φαντάζει ξένο όλο αυτό, μα είναι το αποτέλεσμα όλων όσων έχετε περάσει και πρέπει να διασφαλίσετε ότι θα αφήσετε τον εαυτό σας χαρεί της στιγμή και να αλλάξει τον τρόπο που προσεγγίζει τα πράγματα.

Τοξότης
Πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με το τι σας φέρνει ευτυχία και χαρά, γιατί αν δεν είστε σίγουροι, θα συνεχίσετε να έλκετε καταστάσεις που μόνο σύγχυση φέρνουν και την αίσθηση ότι κάτι λείπει. Αισθάνεστε κουρασμένες στην ερωτική σας ζωή, διότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θέλατε, επειδή αφήνετε τους άλλους να οδηγούν την ευτυχία σας. Σας αρέσουν τα μακρινά ταξίδια και οι μακρινοί στόχοι, μα καμιά φορά τα πιο συναρπαστικά ταξίδια τα κάνουμε μέσα μας.

Βρείτε αυτό που σας αρέσει, αυτό που πραγματικά θέλετε και διεκδικήστε το. Αφήστε την Πανσέληνο στον Κριό να σας δείξει πώς θα παραμείνετε αποφασιστικές. Μην περιμένετε τη λύση μόνο από το ταίρι σας. Αναλάβετε την ευθύνη σας και εστιάστε στη σχέση με τον εαυτό σας. Αγκαλιάστε αυτό που σας φέρνει τη μεγαλύτερη χαρά, γιατί καθώς το κάνετε, κάθε σύγχυση θα εξαφανιστεί και θα είναι εκπληκτικό πόσο πιο ξεκάθαρα θα γίνουν τα πάντα.

Αιγόκερως
Κανείς δεν μπορεί να σας «θεραπεύσει» εκτός από τον ίδιο σας τον εαυτό. Δεν έχει σημασία πόσο καταπληκτική είναι μια σχέση ή πόσο πνευματικά διατεθειμένος μπορεί να είναι ο σύντροφός σας, επειδή τα κλειδιά της θεραπείας και της ηρεμίας θα βρίσκονται πάντα στα δικά σας χέρια. Υπήρξε πολλή κίνηση στους τομείς του σπιτιού και της οικογένειας τον τελευταίο καιρό. Είτε πρόκειται για ένα νέο σπίτι, γάμο, σχέση ή παιδιά, αυτό το κομμάτι της ζωής σας έχει διαποτιστεί με εξαιρετικό πάθος και ενέργεια.

Η Πανσέληνος στον Κριό ανατέλλει στον τομέα της ζωής σας που κυβερνά τις οικογενειακές σχέσεις, εμπνέοντάς σας να υιοθετήσετε περισσότερη αυτονομία, αυτοπεποίθηση και αποδοχή των πραγμάτων που δεν μπορείτε να αλλάξετε. Αγαπήστε τον εαυτό σας σε αυτή τη φάση μαζί με τα λάθη του. Όσο κι αν κοιτάζετε πίσω οι αποφάσεις που σας δυσαρεστούν δεν αλλάζουν. Οι πιο κρίσιμες στιγμές είναι εδώ. Οι αποφάσεις και οι στόχοι που θέτετε αυτό το διάστημα, είναι πιο σημαντικοί. Χαρά και αγάπη σας περιτριγυρίζουν. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το χαρείτε και να μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει στο σκοτάδι της μετάνοιας και των αναπολήσεων.