Ανδρέας Μικρούτσικος – Ένταση με την Άννα Μαρία Λογοθέτη: «Είναι δυνατόν να σηκώσω αυτή τη σημαία;»

313

“Το να τσακωθώ μαζί σου, το βρίσκω… άλλη δουλειά δεν είχαμε;” αναρωτήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μια ένταση δημιουργήθηκε στον αέρα του Super Κατερίνα όπου πρωταγωνιστές ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η καλεσμένη Άννα Μαρία Λογοθέτη το πρωινό της Παρασκευής. Αφορμή στάθηκε η διαδικτυακή αντιπαράθεση που είχε η δεύτερη με την Άνζτυ Σαμίου σχετικά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Άννα Μαρία Λογοθέτη είχε γράψει λίγες ώρες νωρίτερα για τον δημοφιλή παρουσιαστή στα social media πως «θα έπρεπε, ειδικά εσείς, να γνωρίζετε πως η υποκρισία στον τηλεοπτικό φακό περνάει στον τηλεθεατή όπως και κάθε φωνή λαϊκισμού φιλτράρετε από τους νοήμονες. Αυτά θυμάμαι να υπερασπίζεστε πάντα» .

«Την ξέρω από μωρό, είχε έρθει στην εκπομπή μου, συνεργαστήκαμε, ήρθε και εδώ με συνάντησε αγάπη, της έδειξα και γω τη δική μου αγάπη. Διαφώνησα με το σχόλιο της γιατί αυτό αναδείξαμε σαν απάντηση στο άλλο, είπα και για το άλλο ότι ήταν άτεχνο και κακόγουστο αλλά, επειδή χαρακτηρίζαμε το σχόλιο της Άννας Μαρίας, για αυτό είπα αυτό που είπα. Απαντάει η Άννα Μαρία και όλα είναι ανθηρά, θεμιτά και νόμιμα. Μια χαρά» υπογράμμισε, αρχικά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha.

Α.Μ.Λ.: Έχω μια ένσταση όμως και θέλω να την πω. Χθες σας είδα πολύ ένθερμο απέναντι μου γιατί τονίσατε ότι υπάρχει ευτελές σχόλιο και αυτό με στεναχώρησε.

Α.Μ.: Μου είναι πολύ δύσκολο να τσακωθώ μαζί σου. Το να κάνω όμως παρατηρήσεις είναι θεμιτό και νόμιμο. Αυτή είναι άλλωστε η δουλειά μου εδώ, να κάνω παρατηρήσεις. Το να τσακωθώ όμως μαζί σου, το βρίσκω… άλλη δουλειά δεν είχαμε; Θεώρησα ευτελές σχόλιο αυτό με τους πλαστικούς και τα υπόλοιπα και ότι μπορεί να υπονοεί. Αυτό πήγα να κριτικάρω. Τώρα, αν το απομονώσουμε και πούμε «τι είπε η Άντζυ Σαμίου» έχω ράμματα και για τη γούνα της. Προφανώς, ρε πουλάκι μου. Είναι δυνατόν; Η ίδια λες ότι με ξέρεις, δεν είναι δυνατόν να λέω ότι θα πάρει 50% και θα κόβει κωλ… Δεν γίνεται! Είναι δυνατόν να σηκώσω αυτή τη σημαία;

Α.Μ.Λ.:Εγώ σχολίαζα, επειδή βγάλαμε το δικό σου μήνυμα σαν κόντρα, είδα την απάντηση και είχες την ευκολία με τέτοια κακή τοποθέτηση της Άντζυς να απαντήσεις σοβαρά και να μην το ρίξεις σε έναν ευτελισμό. Αυτό υπογράμμισα».

«Δεν θεωρώ ότι ήταν ευτελισμός το σχόλιο μου. Μισό λεπτό, μα μη βάζετε λόγια στο στόμα μου γιατί διαστρεβλώνετε λίγο την ουσία» αποκρίθηκε, μεταξύ άλλων, η Άννα Μαρία Λογοθέτη για να εξηγήσει στον Ανδρέα Μικρούτσικο την λογική του twitter μιας και ο ίδιος δεν έχει λογαριασμό. «Θα το πάρω υπόψιν για την καριέρα μου περαιτέρω να παρακολουθώ το twitter για να καταλαβαίνω. Εγώ ξέρω τι γίνεται εδώ μέσα και όταν γίνεται κάτι οφείλω να πω την άποψη μου».