Δύσκολη η νέα εβδομάδα για τρία ζώδια

901

Αυτή η εβδομάδα είναι ένα «πεδίο εκπαίδευσης» για όσους από εμάς πρέπει να κατανοήσουμε τη ζωή και το τι θέλουμε από αυτή. Θα δοκιμαστούμε, και ενώ μπορεί να φοβόμαστε την ιδέα ότι πρέπει να υπομείνουμε κάτι που μας προκαλεί, συχνά το να βγαίνουμε από τη ζώνη άνεσής μας είναι κάτι θετικό.

Από τις 25 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου σημαντικές προκλήσεις και συγκρούσεις σε ερωτικά και επαγγελματικό προκύπτουν. Με την Πανσέληνο στον Κριό και την Αφροδίτη να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό την ίδια μέρα (29 Σεπτεμβρίου) καταλαβαίνουμε ότι το ειδύλλιό μας μπορεί να μην είναι τόσο σταθερό όσο νομίζουμε. Ενώ, λίγο αργότερα ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και μας δείχνει ότι ο Οκτώβριος δεν θα είναι τόσο τέλειος όσο θα θέλαμε.

Για τρία ζώδια, η προσωπική ζωή θα επηρεάσει την επαγγελματική ζωή και εκεί τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα. Μπορεί να υπάρξουν μερικές προσωπικές αναταραχές, όπως χωρισμοί, και αυτές οι ενέργειες θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ικανότητά τους να συγκεντρωθούν και να εργαστούν χωρίς περισπασμούς.

Ταύρος
Αυτή η εβδομάδα σάς βάζει να αναθεωρήσετε τις προθέσεις σας, καθώς τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί ακριβώς όπως τα θέλατε και πρέπει να κάνετε κάτι γι’ αυτό, άμεσα. Δεν είστε από αυτούς που γκρινιάζουν διαρκώς, ωστόσο η Σελήνη απέναντι από την Αφροδίτη φαίνεται να προσθέτει αρκετό δράμα στην ερωτική σας ζωή.

Μπορεί εσείς να πιστεύετε πως όλα βαίνουν καλώς, αλλά το ταίρι σας έχει άλλη άποψη. Επίσης, διαφορές στη νοοοτροπία μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε ότι ενώ εσείς νιώθετε δραστήριες και ικανές να αδράξετε κάθε ευκαιρία, ο σύντροφός σας σάς κρατά πίσω.

Λέων
Αυτό που ξεκινά ως μια αρκετά καλή εβδομάδα μετατρέπεται γρήγορα σε μια κατάσταση απαιτητική στα προσωπικά. Η ερωτική σας ζωή ξαφνικά διεκδικεί περισσότερο χρόνο και σας βγάζει από το πρόγραμμα που είχατε στον νου σας. Αυτές τις ημέρες θα διαπιστώσετε ότι, για κάποιο λόγο, ο σύντροφός σας αισθάνεται παραμελειμένος, άρα θα θέλει και περισσότερη προσοχή, και αυτό είναι ακριβώς αυτό που υπολογίζατε να ΜΗΝ συμβεί, αφού έχετε τόσα “άλλα” σχέδια στο μυαλό σας. Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και σας κάνει να θέλετε να πείτε στο σύντροφό σας να ηρεμήσει και χαλαρώσει, αλλά θα προσπαθήσετε, αρχικά, να κατανοήσετε και τη θέση του. Η συμπεριφορά του συντρόφου σας σάς εκνευρίζει και τελικά, καυγάδες με ανούσιες αφορμές δεν θα λείψουν. Όλα τα παραπάνω θα σας οδηγήσουν στην αμφισβήτηση. Η Σελήνη απέναντι από τον Ερμή θα σας κάνει να χάσετε την εμπιστοσύνη σας, πράγμα περιττό αυτή την περίοδο.

Ζυγός
Η Πανσέληνος στον Κριό αυτή την εβδομάδα σας δίνει την πεποίθηση ότι τα όνειρά σας πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Δεδομένου, λοιπόν, ότι ξεκινάτε την εβδομάδα θετικά, θα νιώσετε εξαντλημένοι από την ιδέα ότι οι άνθρωποι στη ζωή σας – ειδικά στη δουλειά- είναι τόσο αρνητικοί. Δεν μπορεί κανείς να είναι χαρούμενος, έστω και για λίγο; Νιώθετε ότι η ενέργειά σας εξαντλείται στη δουλειά. Αυτό που σας εξοργίζει περισσότερο είναι ότι η αρνητική ενέργεια των άλλων, επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη δική σας θετική ενέργεια, η οποία γίνεται πιο δυνατή, χάρη στη Σελήνη στον Κριό. Θα κάνετε λοιπόν ό,τι καλύτερο μπορείτε για να ξεπεράσετε τα πάντα, αλλά «οι δυνάμεις της φύσης» που σας περιβάλλουν θα δοκιμάζουν συνεχώς την υπομονή σας. Όχι και τόσο ευχάριστο αυτό, έτσι;