Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

Είστε έτοιμες για μια νέα αρχή; Στις 14 Σεπτεμβρίου η νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου 2023 κορυφώνεται στην Παρθένο, βοηθώντας μας να αντιμετωπίσουμε τις πολλές δυσκολίες.

Αυτή η ημερομηνία σηματοδοτεί, επίσης, το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Ευτυχώς, το φεγγάρι είναι εδώ για να μας υποστηρίξει μετά το χάος της με τις οπισθοδρομήσεις και τις αναποδιές.

Κάθε νέα Σελήνη σηματοδοτεί και μια νέα αρχή και η νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου στην Παρθένο είναι εδώ για να μας ωθήσει να κάνουμε νέα ξεκινήματα. Έμφαση αυτή τη φορά δίνεται στα επαγγελματικά και την πρακτική καθημερινότητα, ενώ δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν «τραύματα», τα οποία καλούμαστε να επουλώσουμε, ειδικά αν ανήκουμε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Καρκίνος
Σε μεγάλο βαθμό ο τομέας της επικοινωνίας θα επηρεαστεί από τη Νέα Σελήνη. Τώρα είναι η στιγμή για να εκφράσετε τις ιδέες σας, ενώ δεν θα λείψουν οι αλλαγές σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας. Δώστε προσοχή σε έγγραφα και συμφωνίες που θα σας ζητηθεί να υπογράψετε. Οι δικοί σας άνθρωποι σας στηρίζουν, αν και δεν πρέπει να στηρίζεστε μόνο σε αυτούς.

Παρθένος
Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για λύση σε κάθε αδιέξοδο που αντιμετωπίζετε. Προσπαθείτε να βρείτε την απάντηση ξεκινώντας κάτι νέο, μα οι ημέρες είναι περίεργες και δύσκολες. Είναι προτιμότερο να αφήσετε τον χρόνο να κυλήσει, ώστε να γίνει σωστά η μετάβαση που τόσο επιθυμείτε. Νέα δεδομένα θα παρουσιαστούν και στις συνεργασίες σας. Ίσως να αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάτι δικό σας ή να προχωρήσετε σε αλλαγές στις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες.

Τοξότης
Απογοήτευση και άγχος κυριαρχούν αυτές τις ημέρες. Με τη νέα Σελήνη ίσως προκληθούν συγκρούσεις με προϊστάμενους και εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Παράλληλα, δεν λείπουν τα προσωπικά αδιέξοδα, αφού από τη στιγμή που επαγγελματικά νιώθετε αστάθεια, επηρεάζονται και οι προσωπικές σχέσεις.