Τα 4 άτυχα ζώδια του Φεβρουαρίου: Θα τα βρουν «σκούρα»

Ο δεύτερος μήνας του χρόνου είναι μόλις λίγες μέρες μακριά και για κάποιους υπόσχεται να είναι καλύτερος για άλλους, όμως, όχι. Συγκεκριμένα, για τέσσερα ζώδια ο Φεβρουάριος θα φέρει κάποιες επιπλέον δυσκολίες.

Αυτό οφείλεται στην Πανσέληνο στον Λέοντα και τη μυστηριώδη εποχή των Ιχθύων. Διαβάζουμε στις αστρολογικές προβλέψεις του Knowinsiders.com ότι τα πέντε αυτά ζώδια θα δυσκολευτούν περισσότερο στις σχέσεις τους ως αποτέλεσμα του τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στις 4 Φεβρουαρίου 2023. Ταύροι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, εσείς είστε εκείνοι που θα ζοριστείτε περισσότερο.

Τα τέσσερα ζώδια που θα περάσουν δύσκολα τον Φεβρουάριο
Ταύροι

Σύμφωνα με το μηνιαίο ωροσκόπιο, οι Ταύρος βρίσκεστε στο Top 5 των ζωδίων που θα περάσουν δύσκολα τον Φεβρουάριο του 2023 όσον αφορά τον έρωτα και τις σχέσεις. Με τη διέλευση της Πανσελήνου στον Λέοντα, θα γίνετε επικριτικοί απέναντι στους άλλους, θα θέλετε τα πράγματα να γίνονται με τον τρόπο που σας αρέσει και δεν θα δέχεστε τίποτα λιγότερο.

Αυτό εύκολα θα σας βάλει σε μπελάδες και καβγάδες καθώς και λιγότερο κοινωνικό κύκλο.

Δίδυμοι

Στην εποχή των Ιχθύων, οι Δίδυμοι ανήκετε στους άτυχους συναισθηματικά του Φεβρουαρίου. Αν και προσαρμόζεστε πολύ καλά σε νέες σχέσεις, γίνεστε αναποφάσιστοι.

Αλλάζετε σαν χαμαιλέοντας γνώμη και συμπεριφορά και αυτό προκαλεί μεγάλη δυσφορία στους άλλους. Οι άνθρωποι συχνά δεν μπορούν να ακολουθήσουν τις ιλιγγιώδεις αλλαγές σας και αυτή η συμπεριφορά θα σας βάλει σε μπελάδες στη ζωή.

Παρθένοι

Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Φεβρουαρίου 2023 κατατάσσει τους Παρθένους ως ένα από τα 5 πιο άτυχα ζώδια. Ειδικά όσον αφορά την εργασία, όταν η Πανσέληνος περνάει στον Λέοντα, στις αρχές του μήνα.

Αυτό το αστρολογικό πέρασμα κάνει τους Παρθένους αναποφάσιστους, δειλούς, διστακτικούς. Ωστόσο ως αφοσιωμένα και υπεύθυνα άτομα, έχετε επίσης αυτοπεποίθηση, είστε θετικοί αλλά, λόγω έλλειψης δύναμης, γίνεστε πεισματάρηδες και συντηρητικοί. Έτσι, στη δουλειά τον Φεβρουάριο, θα είστε 1 βήμα πιο αργοί από όλους τους άλλους.

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς εισέρχεται στον οίκο της αναγέννησης. Γίνεστε επιρρεπείς στην κατάθλιψη και μπορεί ξαφνικά από χαρούμενοι να νιώσετε κουρασμένοι και λυπημένοι.

Και είναι δύσκολο με αυτή τη διάθεση να βρίσκεστε ανάμεσα σε ανθρώπους. Ετσι αυτό τον μήνα ετοιμαστείτε για πίεση, ένταση και αντιπαράθεση.