Τα 4 ζώδια που θα «γονατίσει» ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο

Στις 23/09/2022 ο Ερμής, επιστρέφει στο ζώδιο της Παρθένου, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο ζητήματα που μας είχαν απασχολήσει μέσα στον Αύγουστο. Η Παρθένος είναι το ζώδιο που αναζητά τημ τελειότητα. Μέχρι τις 02/10/2022 που θα ολοκληρωθεί η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, καλούμαστε να εστιάσουμε σε λεπτομέρειες που μπορεί να είχαμε παραβλέψει, και σε αυτές βρίσκονται τελικά οι πιο σημαντικές απαντήσεις.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο, που θα μας δώσει την ευκαιρία να αναγνωρίσουμε τι είναι περιττό στη ζωή μας, τι μας βλάπτει, και να βρούμε τρόπους να απαλλαγούμε οριστικά από αυτά. Ας δούμε τώρα πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο.

 

Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο: Δίδυμοι
Όλη σας η προσοχή θα είναι στραμμένη σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανεξετάσετε ζητήματα ακίνητης περιουσίας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης. Οι παρεξηγήσεις και οι ασυνεννοησίες με τον σύντροφο ή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μπορεί επίσης, να σας κατακλύσουν οι αναμνήσεις και δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν προκειμένου να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες ή να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε μια κατάσταση.

Παρθένος
Ο ανάδρομος Ερμής, επιστρέφει στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι θα μπείτε στη διαδικασία να επαναξιολογήσετε όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα. Δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε σχετικά με ανθρώπους, συνεργασίες, αλλά και στόχους ζωής. Πρόσωπα που είχαν απομακρυνθεί, μπορεί να επανέλθουν, για βρεθούν οριστικές λύσεις ή να σας δώσουν κάποιες απαντήσεις. Πολλοί θα αντιμετωπίσετε σημαντικά διλήμματα και δεν θα ξέρετε ποιο δρόμο να ακολουθήσετε. Οι καθυστερήσεις, οι αναποδιές και τα προβλήματα στην επικοινωνία δεν λείψουν αυτές τις ημέρες. Να θυμάστε ότι οι συνειδητοποιήσεις που θα έρθουν τώρα στην επιφάνεια θα είναι καθοριστικές για τις προσωπικές, αλλά και τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

Τοξότης
Αναθεωρήσεις στα επαγγελματικά και στους στόχους σας, φέρνει μαζί του για εσάς ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο. Οι ημέρες αυτές θα σας δημιουργήσουν εκνευρισμό, υπερένταση και αίσθημα ρευστότητας. Αποφύγετε να κλείσετε νέες συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια. Αποφύγετε επίσης να ζητήσετε προαγωγή ή αύξηση. Ο ανάδρομος Ερμής σάς καλεί να σταθείτε στα πόδια σας και να βασιστείτε στις δικές σας δυνατότητες. Μην υπολογίζετε λοιπόν στη βοήθεια που σας υπόσχονται και προσέξτε εκείνους που προσπαθούν να καρπωθούν τους κόπους σας.

 

Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο – Ιχθύες
Ο ανάδρομος Ερμής, θα ταρακουνήσει τις διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και τις συνεργασίες σας. Όσο κι αν προσπαθούσατε να κρύψετε τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες σας, τώρα θα βγουν στην επιφάνεια και καλείστε να τα αντιμετωπίσετε. Παρεξηγήσεις και μπερδέματα, είναι στο πρόγραμμα, ενώ εύκολα μπορεί να παρερμηνευτούν λόγια και να βγουν λανθασμένα συμπεράσματα. Είναι επίσης πολύ πιθανό να επανέλθει στο προσκήνιο ένα πρόσωπο από το παρελθόν, για να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί του/της. Μην βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις και μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και στους άλλους και μην εκβιάζετε καταστάσεις.