Αγρίνιο: Τα στοιχεία που αποκάλυψαν τον εφιάλτη του 4χρονου – «Έβλεπε αγκαλιές και έτρεμε»

284

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες για την κακοποίηση που υπέστη το 4χρονο αγόρι από το Αγρίνιο στα χέρια του 28χρονου ποδοσφαιριστή ο οποίος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος του πριν από περίπου ενάμιση χρόνο.

Ο 4χρονος μετά τις άσεμνες πράξεις που δέχθηκε είχε φτάσει στο σημείο να βλέπει αγκαλιές στην τηλεόραση και να τρέμει. Οι γονείς του ανησύχησαν μόλις διέκριναν αυτή την αλλαγή στη συμπεριφορά του.

Μόλις είδαν και μια ζωγραφιά του παιδιού, στην οποία αποτυπώθηκε το μαρτύριο που περνούσε, ανακάλυψαν τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι τους.

Επίσης, ο μικρός μόλις έβλεπε στην τηλεόραση μια αναπαράσταση σωματικής επαφής άρχισε να ταράζεται.

«Τότε λειτούργησε το ένστικτο των γονιών και ζήτησαν βοήθεια», λέει στο protothema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας του 4χρονου, Παντελής Βαμβακάς.

Όπως τονίζει ο κ. Βαμβακάς, τις επόμενες ημέρες ο 28χρονος κατηγορούμενος αναμένεται να κληθεί για απολογία.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής ο 28χρονος παραμένει ελεύθερος καθώς δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του μολονότι η Αστυνομία δημοσιοποίησε τη φωτογραφία και τα στοιχεία του.

Κομβική θεωρείται και η κατάθεση της 52χρονης μητέρας του 28χρονου, η οποία εργαζόταν ως baby sitter και φύλαγε το 4χρονο παιδί.

«Τον βαθμό εμπλοκής της 52χρονης θα τον ξεκάθαρισει η ανάκριση. Μέχρι στιγμής ισχυρίζεται πως τον έβαζε δήθεν τυχαία στο σπίτι», προσθέτει ο κ. Βαμβακάς.

Το παιδί εξέτασε παιδοψυχίατρος αλλά και ειδικός πραγματογνώμονας οι οποίοι πιστοποίησαν πως έχουν συντελεστεί γενετήσιες πράξεις σε βάρος του.

Όπως διευκρινίζει ο δικηγόρος της οικογένειας του 4χρονου, δεν υπάρχει βιασμός αλλά «αποπλάνηση ανήλικου» για την οποία κατηγορείται ο 28χρονος.