Άγριο φονικό στον Άγιο Παντελεήμονα: Σεσημασμένος ο 74χρονος δράστης – «Θα σκότωνα και αυτούς, δεν υπολόγιζα τίποτα»

4986

Σεσημασμένος στις αρχές φέρεται να είναι ο 74χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας ενός 50χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα, αναφέρουν νέες πληροφορίες που βγήκαν στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Live News» και είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο πως ο δράστης είχε συλληφθεί τρεις φορές στο παρελθόν για κλοπές, διαρρήξεις χρηματοκιβωτίων, σωματικές βλάβες, διάφορες επιθέσεις και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Μάλιστα, στην απολογία του φέρεται να ισχυρίστηκε πως «ήμασταν περίπου 18 άτομα, εκεί φάγαμε και ήπιαμε διάφορα ποτά. Μάλιστα, μου έβαλαν και ήπια ένα ποτό σαν κονιάκ το οποίο με χτύπησε στο κεφάλι. Δεν το έχω ξαναπάθει αυτό με ποτό (…) με κρατούσαν άλλες δύο γυναίκες για να πάω στο σπίτι μου. Τότε άρχισαν να μου μπαίνουν διαβολικές σκέψεις, πίστευα ότι μου είχε βάλει (σ.σ. ο 50χρονος) κάτι στο ποτό και έλεγα τι μου έβαλε, πρέπει να πεθάνει, θα τον σκοτώσω».

«Με το που μπήκα στο σπίτι όλο αυτό το διάστημα έλεγα θα πρέπει να τον σκοτώσω για να πληρώσει αυτό που μου έκανε. Πρώτη φορά στη ζωή μου ήμουν έτσι, ήμουν πολύ θολωμένος, αυτή η φωνή που άκουγα στο μυαλό μου με είχε κυριεύσει, ένιωθα τόση οργή για τον άνδρα που την στιγμή που τον πυροβόλησα αν όσοι ήταν στον ίδιο χώρο μου έκαναν επίθεση, θα τους σκότωνα και αυτούς. Δε με ένοιαζε τίποτα, δεν υπολόγιζα τίποτα», φέρεται να πρόσθεσε στη συνέχεια.