Fame Story: Η υπέρτατη αθλιότητα – Προσπάθησαν να επιβάλουν σε άνδρα παίκτη να βάλει μίνι φούστα

321

Εχθές έγινε ένα περιστατικό από την ζωντανή αναμετάδοση του «Fame Story», όπου μία «καθηγήτρια» ονόματι Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, επέκρινε έναν άρρενα «μαθητή», τον Γιάννη Στεφανίδη, επειδή αρνήθηκε να φορέσει… μίνι φούστα.

Ο μαθητής αντέδρασε στην κριτική της, κλείνοντάς της την πόρτα στα μούτρα, επιλέγοντας να υποστεί τις όποιες συνέπειες του παιχνιδιού, από το να εξευτελιστεί δημοσίως φορώντας φούστα και τάχα «ανοίγοντας τους ορίζοντές» του.

Το πράγμα κάπου έχει ξεφύγει. Η θεωρία των φύλων διεισδύει μέσω της τηλεόρασης από κάποιες ανθυπομειονότητες της κοινωνίας μας και τους ορθοπολιτικούς woke υποστηρικτές τους. Προσπαθούν να παρουσιάσουν το αφύσικο ως φυσικό, το αντισυμβατικό ως συμβατικό, το ηθικά κολάσιμο με το ορθόν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η εν λόγω «καθηγήτρια» επεχείρησε – κατά τα λεγόμενα και των συμπαικτών, αλλά και των θεατών που σχολίασαν στα κοινωνικά δίκτυα – να κάμψει την αρρενωπότητα ενός άνδρα, εξαναγκάζοντάς τον εμμέσως από τη θέση ισχύος που έχει στο παιχνίδι να γίνει τραβεστί και να αυτοεξευτελιστεί σε τηλεοπτική μετάδοση.

Ο χαρακτηρισμός ως «ματσό» της φυσιολογικής αντίδρασης ενός πραγματικού άνδρα από διάφορους και διάφορες που έχουν χάσει το φυσικό τους δρόμο, αλλά και το ίδιο τους μυαλό και θέλουν σώνει και καλά να τα χάσουμε κι εμείς μαζί τους είναι μία άθλια και επικίνδυνη έκφανση της επίθεσης που δέχονται οι παραδοσιακές μας αξίες από την επιθετική woke κουλτούρα.

Η αντίδραση απέναντι στην προπαγάνδα αυτή, που παρουσιάζει τον ανδρισμό ως «τοξική αρρενοπότητα» και τις παραδόσιακές αυτές αρχές και αξίες ως «στερεότυπα» και που θέλει να πλασάρει το «πολύχρωμο παραμύθι» ως κυρίαρχο και ως ορθή επιλογή για κάθε «ανοικτόμυαλο» άνθρωπο, είναι μονόδρομος. Γιατί δεν είναι ανοικτόμυαλοι. Είναι από ελαφρόμυαλοι έως επικίνδυνοι.