Η Βραζιλιάνα ευνούχισε την κούκλα «σύζυγό» της επειδή την απατούσε – «Κοιμάται στον καναπέ»

Η Βραζιλιάνα Meirivone Rocha Moraes που έχει παντρευτεί μια πάνινη κούκλα, ανακοίνωσε ότι την ευνούχισε επειδή ισχυρίζεται ότι την απατούσε κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, είπε πως η κούκλα – σύζυγός της, την είχε απατήσει πολλές φορές και το έκανε άλλη μια τώρα και αποφάσισε να τον τιμωρήσει παραδειγματικά και να του αφαιρέσει τον ανδρισμό του.

Η Meirivone Rocha Moraes είπε ότι έδιωξε τον Marcelo από το συζυγικό κρεβάτι και τον έβαλε να κοιμάται μόνος του στον καναπέ.

Η ίδια αποκάλυψε και πως έπιασε την κούκλα – σύζυγό της να την απατά και τόνισε ότι ο ίδιος ο Marcelo της αποκάλυψε μέσω μηνύματος τα τσιλιμπουρδίσματά του!

«Μου έστειλε μήνυμα ένα βράδυ και παραδέχθηκε ότι με απατά. Εκείνο το βράδυ έγιναν πολύ άσχημα πράγματα και τον έβαλα να κοιμηθεί στον καναπέ. Φοβάμαι ότι άλλες γυναίκες θα θέλουν να αγγίξουν το μόριο του Marcelo, για αυτό και το βάζω στο συρτάρι όταν βγαίνουμε έξω. Έτσι δεν υπάρχει πιθανότητα να τον ποθήσουν άλλες γυναίκες».

Και συμπλήρωσε: «Την τελευταία φορά βρήκα ένα ροζ εσώρουχο. Έμαθα ότι ο Marcelo ήταν με άλλη γυναίκα, αλλά όταν ρώτησα με ποια, δεν μου απάντησε. Είναι άτακτος, κυνηγάει γυναίκες και μετά μου λέει ψέματα ότι δεν συμβαίνει τίποτα».